Első tömegnövelő kúra befejezése után, mennyi izom tömeg megy le - marad meg? Természetesen a kaja edzés maximálisan rendben van, ha elkezdeném a kúrát valószínűleg 6 edzésnapom lenne, és kicsivel többet is kajálnék.
Figyelt kérdés
Ti milyen gyengébb kúrát ajánlotok elsőnek? Mi a tapasztalataitok?
Még nem értem el a natural maxot. 18/F
2016. aug. 28. 10:53
1/8 A kérdező kommentje:
Kimaradt hogy tudatosan 3 éve edzek.
2016. aug. 28. 10:54
3/8 anonim válasza:
Minek akarsz kokszolni ? Tervek, celok ? fugg a cucctol hogy mi marad, meg meginkabb az utokuratol. Mindenki mashogy reagal, es mindenki mashonnan szerzi be az anyagot. Fene tudja kieben mi es mennyi hatoanyag van. Nem ajanlom a szteroidot 40 eves kor alatt. Utana mehet.
4/8 anonim válasza:
Ha nem engedem el nagyon a vizet, akkor 80% körül megmarad, persze fullos pct-vel.
6 edzésnap? Na inkább írd le azt a 'maximálisan rendben van' étrendet meg edzéstervet. Ha minden fő izomcsoportot külön edzel még az is 5 nap maximum.
5/8 A kérdező kommentje:
általában így edzek: Hétfő: Mell-Tricepsz, Kedd Hát-váll, Szerda: láb, csütörtök: bicepsz tricepsz és ha megyek pénteken ami néha kimarad időmtől függ akkor hát váll megint. De most átállok szerintem erre: Hétfő: Pull, kedd leg, szerda push, csütörtök pull péntek leg
2016. aug. 28. 17:18
6/8 A kérdező kommentje:
étrendről meg annyit hogy most szálkásítottam kalóriadeficitben voltam ki lett számolva mennyi ch fehérje zsír kalória, és ezt betartom teljesen étrendemmel nem kell foglalkoznotok.
2016. aug. 28. 17:19
7/8 anonim válasza:
2 hát, 2 tricepsz, 2 váll? Minek? A másik is rossz, 2 láb.
Simán elég a váll, hát, mell, kar, láb 5 napos felosztás. Kúrában jobb, ha külön napod van a vállra, mert minden fejre kell 2 gyakorlat.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem.
2016. aug. 29. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!