Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnam formalni a...

Hogyan tudnam formalni a hasam szules utan?

Figyelt kérdés
Szultem ket gyereket.Tavaly az elsot,iden a masodikat.Formas vagyok es egyagalan nem duci.Minden testreszem elfogadtam,kiveve a hasam :( Megviselte ez a ket terhesseg :( Csikos es nem is huzodott vissza :( Emiatt nagyon rosszul erzem magam es takargatom ahogy tudom.Szexnel sem szeretek levetkozni teljesen.Jo lenne nem igy elni
2016. aug. 25. 07:57
1 2
 11/11 Andi80018 ***** válasza:
Nálam is ez van, csak nálam még szarabb a helyzet, mert a vágás felett van egy pocak, amitől elég nehéz megszabadulni. Az a tré, hogy bőröd nyúlt meg. Általában a vékony nőknél jellemző ez, szülés után. Próbálj meg beállítani egy szálkásító étrendet, és sokszor enni keveset, plusz aerob heti háromszor legalább. Tudom, hogy gyerekek mellett nehéz, de ez hozna változást. Viszont van az a szint, hogy esztétikai műtét segít csak, levágják a felesleges bőrt.
2016. aug. 25. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!