Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrósok, ti félnétek tőlük?

Gyúrósok, ti félnétek tőlük?

Figyelt kérdés
[link]

2016. aug. 24. 10:33
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Nem keménykedek puskával, csupán megvédem magam. Légy erős kis cigány, ha éjszaka, felfegyverkezve, csoportosan az életemre törnek, mutatok egy igazolványt és utána teljesen jogszerűen rántom a glockot, amire engedélyem van. Olvasd el az új BTK-t, már ha tudsz olvasni.

Fekete Laci meg egy teljesen átlagos öklöző, egy minimális győzelmi rátával. Majdnem annyi ideje foglalkozom közelharccal, amennyi ideje él és 20 kgval nehezebb vagyok nála. De az utcán ő se kesztyűbe bunyózna. Az ilyeneknél mindig van minimum egy kés, és minden embert meg lehet szúrni, úgyhogy fölösleges is lenne elkezdeni bohóckodni pusztakézzel.

Egyébként egy ilyen videó után, minimum egy adnék egy büntetést, de az eltiltását is megfontolnám. Kapott már profi öklöző kisebb dologért is eltiltást. Szégyen a magyar ökölvívásra a srác.

2016. aug. 28. 15:00
 32/42 A kérdező kommentje:
Hívd ki boxolni, ha annyira kemény vagy.
2016. aug. 28. 15:14
 33/42 anonim ***** válasza:

Miért hívnám ki ? Semmi közöm nincs ahhoz a sráchoz, nem ismerem.

Egyébként valószínűleg a 14 kislányomnak több IQja van, mint a videóban szereplő összes verébnek. Gratulálok, hogy magyar melegítőben járatjátok le az országot.

Egyébként a kérdésed provokatív és primitív. Jellemzi körülbelül az egész fajtádat. Hívhatsz rasszistának, de nálatok nincsen rasszistább faj, és vicc hogy már nem csak munka közben, de a neten is ez az arcoskodás jön tőletek. B*szkodjátok egymást le plekniből meg bandával a rácsok mögött, hatalmas teljesítmény 8an egy ellen, aztán ha egyszer valaki visszalő, akkor meg néznétek :)

Mi nem arcoskodunk az utcán inkább edzünk helyette, és szerintem máris egy szimpatikusabb társaság kovácsolódik össze ( [link] ), akik nem 270 fokban ütnek egy horognak nevezett parasztlengőt, mint a videóban szereplő, inkább undorító, mint kemény srácok.

2016. aug. 28. 16:36
 34/42 anonim ***** válasza:

Hallod kèrdező, te az egyik szereplő vagy ?

Honvèd igazad van, de ne itèlj el minden cigót.

Te aki boxoltál is tudhatod jól hogy sok normális is van, de sajna ilyenek is akadnak.

2016. aug. 28. 17:44
 35/42 anonim ***** válasza:
Nekem van 2 roma tanítványom. Minden bünözőt elítélek, nem érdkel hogy magyar, orosz, sváb, zsidó vagy cigány. Viszont aki képes résztvenni egy ilyen uszitó videóban, arról nem tudok jó véleményt alkotni.
2016. aug. 29. 17:17
 36/42 A kérdező kommentje:
Melyik vagy, a kopasz? :D
2016. aug. 29. 20:08
 37/42 A kérdező kommentje:

Van sok kopasz. :D

A tetkós kopasz?

2016. aug. 29. 20:09
 38/42 anonim ***** válasza:
Szerintem a középen álló fekete k1 pólós.
2016. aug. 30. 08:01
 39/42 anonim ***** válasza:
Nem magamat akarom mutogatni, csupán annyit szerettem volna, hogy lássad kérdező, nem kell ahhoz utcán készítgetni kutyákkal videókat, hogy harcosnak tűnj.
2016. aug. 31. 12:54
 40/42 A kérdező kommentje:
Amit linkeltél, azon csak ratyik vannak.
2016. aug. 31. 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!