Nem hinném,hogy félnem kéne tőlük
Ez az egész egy röhej. Mind a skinheadkedés, mind az kamu- gengszterkedés. Egyik csapat se tűnik túl okosnak. A magyar boksz mezőny annyira nem vészes, egy kis edzéssel meg szorgalommal sokra lehet venni. Fekete László ő valóban bokszoló és nem is gyenge gyerek. De semmi értelme az egész burkolt uszításnak. A gyúrósra se egyedül fognak rámenni, ha meg megverik utána ő lesz a világ csicskája mindenki szemében. Az ilyen kigyúrt deltás mellgépekbe, aki a karjától nem lát se jobbra, se balra előszeretettel kötnek bele bizonyos helyeken, mert az a képzet él minden ilyen nagy "gangsta" fejében, hogy a kigyúrtság mellett úgy verekszik a tag, mint Van Damme. Aztán bekóstolják, csak azért is. Akkor se jobb, ha sovány vagy, mert akkor meg kitalálják, hogy csúnyán néztél, vagy jön a "mitnézőtekeci??" megnyilvánulás. Észérvekre senki se hallgat, a monológod közepén fognak pofán bax.ni. Ha megtudod magad védeni tisztelnek majd, vagy csak békén hagynak. Ha meg nem, akkor világ csicskája vagy. Jól ismerem eme embertípust, mert óvodás korom óta mellettük élek, az általánosban meg már szúrtak is. Késsel.
Én azt tudom mondani mindenkinek, hogy ha nem akar magának problémát, akkor nem szkinhedkedik, nem jobbikozik, nem játssza a dzsukel gyereket, meg a gangstát se. Legalábbis, ha nem üdvös a börtön vagy egy pár szúrás a gyomorba. Peace.
#14 "mondani mindenkinek, hogy ha nem akar magának problémát, akkor nem szkinhedkedik, nem jobbikozik, nem játssza a dzsukel gyereket, meg a gangstát se. Legalábbis, ha nem üdvös a börtön vagy egy pár szúrás a gyomorba. Peace."
Én pedig azt tudom mondani, hogy pont e miatt a gyáva, fület-farkat behúzó mentalitás miatt hiheti azt pár senki, hogy ők az istenkirálycsászárok pedig a lóf***t.
Ja már az is érvnek számít, hogy megkéselnek? Ezért kussoljunk? Meg a lóf***t. Én nem akarok ilyen országban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!