Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrósok, ti félnétek tőlük?

Gyúrósok, ti félnétek tőlük?

Figyelt kérdés
[link]

2016. aug. 24. 10:33
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy félnem kéne tőlük
2016. aug. 24. 12:27
 12/42 anonim ***** válasza:

Nem hinném,hogy félnem kéne tőlük

[link]

2016. aug. 24. 12:27
 13/42 anonim ***** válasza:
Primitív vagy nagyon.
2016. aug. 24. 13:11
 14/42 anonim ***** válasza:

Ez az egész egy röhej. Mind a skinheadkedés, mind az kamu- gengszterkedés. Egyik csapat se tűnik túl okosnak. A magyar boksz mezőny annyira nem vészes, egy kis edzéssel meg szorgalommal sokra lehet venni. Fekete László ő valóban bokszoló és nem is gyenge gyerek. De semmi értelme az egész burkolt uszításnak. A gyúrósra se egyedül fognak rámenni, ha meg megverik utána ő lesz a világ csicskája mindenki szemében. Az ilyen kigyúrt deltás mellgépekbe, aki a karjától nem lát se jobbra, se balra előszeretettel kötnek bele bizonyos helyeken, mert az a képzet él minden ilyen nagy "gangsta" fejében, hogy a kigyúrtság mellett úgy verekszik a tag, mint Van Damme. Aztán bekóstolják, csak azért is. Akkor se jobb, ha sovány vagy, mert akkor meg kitalálják, hogy csúnyán néztél, vagy jön a "mitnézőtekeci??" megnyilvánulás. Észérvekre senki se hallgat, a monológod közepén fognak pofán bax.ni. Ha megtudod magad védeni tisztelnek majd, vagy csak békén hagynak. Ha meg nem, akkor világ csicskája vagy. Jól ismerem eme embertípust, mert óvodás korom óta mellettük élek, az általánosban meg már szúrtak is. Késsel.

Én azt tudom mondani mindenkinek, hogy ha nem akar magának problémát, akkor nem szkinhedkedik, nem jobbikozik, nem játssza a dzsukel gyereket, meg a gangstát se. Legalábbis, ha nem üdvös a börtön vagy egy pár szúrás a gyomorba. Peace.

2016. aug. 24. 15:39
 15/42 aikiboxer ***** válasza:

Kik ezek a spagettik? :D

Ezzel a csapattal kellene összeereszteni őket: [link]

:D

2016. aug. 24. 15:48
 16/42 aikiboxer ***** válasza:

#14 "mondani mindenkinek, hogy ha nem akar magának problémát, akkor nem szkinhedkedik, nem jobbikozik, nem játssza a dzsukel gyereket, meg a gangstát se. Legalábbis, ha nem üdvös a börtön vagy egy pár szúrás a gyomorba. Peace."

Én pedig azt tudom mondani, hogy pont e miatt a gyáva, fület-farkat behúzó mentalitás miatt hiheti azt pár senki, hogy ők az istenkirálycsászárok pedig a lóf***t.

Ja már az is érvnek számít, hogy megkéselnek? Ezért kussoljunk? Meg a lóf***t. Én nem akarok ilyen országban élni.

2016. aug. 24. 15:52
 17/42 anonim ***** válasza:
Aikiboxer én csak azért írtam, mert jobb nem foglalkozni ezekkel. Én nem is politizálok, nem vagyok rasszista, mert leszarom. Persze, lehetnék rasszista, mert volt ellentétem romákkal. De fehérekkel is, sőt a magyar van olyan néha, mint 1-2 rosszabb roma. Én szépen leszarom. Középiskolában verekedtem utoljára, akkor láttam, hogy nem lehet, mert a civilizált emberek meg fognak érte vetni. Amikor beálltak elém utána hazafelé menet, fogtam és elfutottam. Semmivel nem lettem kevesebb. Aztán szép lassan kimaradtam a régi baráti körből, már nem is ismernek meg az utcán azok az emberek. Nem kell a balhé. Nem vagyok hülye, nem fogok összeverekedni senkivel. Nincs értelme. Amúgy meg érdekes az a török rap, amit linkeltél. A német befogadta ezeket, ők meg oszmán Németországról danajdáznak. Az ilyeneket a rendőrségnek kell kontrollálni, nem az átlagembernek. A legjobb módszer a futás és ki kell maradni a balhéból, ha van eszetek. Ezt a szélsőséges szkinhead meg maffiózó magatartást pedig egy értelmes ember se tolerálja. Ha meglátják a tetoválásodat egy valamire való munkahelyen, valószínű, hogy onnantól nem fogod őket érdekelni. De ez csak jó tanács.
2016. aug. 24. 16:05
 18/42 anonim ***** válasza:
Meg még a fület-farkat behúzó magatartásról annyit, hogy egyedül úgyse fogsz mindent megváltoztatni. Köcsögök mindig is lesznek, ez az evolúció törvénye. Mióta van élet meg emberi faj, azóta vannak ilyenek. Ahhoz, hogy ez megszűnjön keményebb fellépés kellene, erősebb rendőri jelenlét meg súlyos büntetések. Akkor nem érné meg nekik csinálni. A halálbüntetéstől fog félni a gyerek, nem a hobbi bokszolótól. Azt úgyis leszúrja, gondolja magában. Kap x évet, leüli, addig a sitten meg igazi bűnöző lesz belőle. Ennyit értek vele. Kijön, kezdi elölről. De ha meg lenne torolva, akkor a többi se merné követni a példáját. De igazából ez egy meddő téma és ameddig ez a helyzet van addig sose lesz rend. Rendet tenni meg vagy a kormányoknak kell, vagy a népnek kellene együttesen felszólalni a bűnözés ellen. De egy fecske nem csinál nyarat. Az együttes felszólalás pedig egy szép távoli kép.
2016. aug. 24. 16:12
 19/42 aikiboxer ***** válasza:
Nem is egyedül akarok mindent megváltoztatni hanem együtt a társadalommal, veletek. Ha az emberek látják, hogy van aki nem fél, ők is bátrabbak lesznek. Ha félünk, elveszünk.
2016. aug. 24. 16:40
 20/42 A kérdező kommentje:
Kemény vagy? Hívd ki boxolni lacit.
2016. aug. 24. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!