Így is példakép egyeseknek. Akik ezt a stílust preferálják azoknak tetszik.
Abban igazad van, hogy ha félünk, elveszünk. De már elvesztünk. Az emberek végig nézik, ahogy megaláznak, megvernek a nyílt utcán. Egyszerűen tovább mennek. Egy hajléktalannak sem segítenek, aki rosszul van, csak azért, mert hajléktalan. Vastag Csabával csináltak egy tesztet, beöltözött hajléktalannal, eljátszotta, hogy rosszul és nem segített szinte senki, talán csak egy ember. És ez Budapesten volt, forgalmas helyen.
Én megtanultam, hogy magamért vagyok felelős, nem másokért és ők sem értem. Ritka az akire lehet a bajban számítani. Szerintem sosem fognak az emberek változni. A történelmünk ismétli önmagát, napról-napra, sőt percre ugyanazokat a hibákat követjük el. Én nem veszem ebben részt. Kívülállónak tartom magam, nem követem a társadalom kis csobogó patakjának ritmusát. Nekem van saját ritmusom, saját szabályaim, elveim. Segítek valakinek, ha ütik-verik, de csak azért nem verekszem össze valakivel, mert inzultál. Nem veszem fel és kész. Ha meg meleg a helyzet, akkor lelépek. Nem vagyunk mi elegen, hogy változtassunk. A mérsékelt, józan, de mégis változtatásra törekvő elvek és irányzatok ritkák, mint a fehér holló. A kisebbség problémája pedig sosem lesz megoldva, ameddig nem lesznek rákényszerítve a munkára, tanulásra. Alapvetően nem is az ő hibájuk, hogy idejutottak.
Az tényleg gáz, hogy komoly sportolók ezt a "stílust" népszerűsítik ahelyett, hogy a kemény munkára, a kitartásra meg a szorgalomra nevelnék az ilyen lepukkant helyről jövőket. Oké, legyen rap mert tök jó, de nem lehetne értelmes dolgokról rappelni?
Mondjuk a sportszeretetről vagy arról, hogy többet is elérhetsz, mint a keményen nézve cigizés?
Nagyon jó a box, de már az emberiség elég komoly része kinőtte az óvodát és kivet maga közül, ha az utcán akarsz érvényesülni. Én köszönöm, inkább tanulok, dolgozom és a tengerparton nyaralok ahelyett, hogy állandóan azzal foglalkozzak, hogy melyik rivális akar éppen megkéselni. Az aztán élet.
Félni meg minek? Attól jobb lesz ha már élesben megy? Ez a cigi, keményen állunk, harcikutya meg a többi putris cucc meg hiába kelt félelmet az avatatlan szemekben, azért nem fognak tisztelni és főleg nem kapsz érte normális életet. Emiatt a világ kivet magából és amikor már nem lesz erőd mert megöregedtél, akkor lecsúszol és nyomorban halsz meg.
Ha ekkora pofával kötnének belém, először a 2 kutyát lőném le, aztán adnék 10 másodpercet Lacinak hogy eldöntse akarja -e folytatni a profi karrierjét és eltakarodik a bandájával együtt vagy inkább a gyorsabb utat választja.
Azért a betyársereget le skinheadozni meg lenácizni elég bátor dolog. Szóval grarulálok a kommentelőknek. Egy erő és küzdősportokkal foglalkozó csapat aki a fiatal nemzedéknek szeretne adni egy egészséges hazaszeretetet, a sport mellett persze. De említsétek nyugodtan egy lapon a drogos, tolvaj cigánybandákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!