A gyúrósok magukért edzenek, vagy mert másoknak meg akarnak felelni?
a gyúrósok alatt azokat értem akik rengeteg időt fektetnek abba, hogy jó testük legyen, és sok pénzt is áldoznak erre.
miért kezdték? önbizalomhiány? maguk miatt csinálják vagy csak a felszínes dolgokért, mert azt hiszik hogy így jobban bejönnek a csajoknak?
vagy a azért mert szeretik a testépítést, mint amikor pl más gitározni szeret, vagy másnak a foci, horgászás az élete, de egyáltalán nem a külsőségek miatt csinálja hanem a "sport" szeretete miatt
"vagy a azért mert szeretik a testépítést, mint amikor pl más gitározni szeret, vagy másnak a foci, horgászás az élete, de egyáltalán nem a külsőségek miatt csinálja hanem a "sport" szeretete miatt"
Én ezért. Csak simán élvezem.
utolsó: te fogyatékos vagy?
rengetegen imádnak edzeni, pl én is, minden nap várom az estét, hogy végre mehessek edzeni, fekvenyomás, felhúzás, bicepsz curl, evezés, letolás <333333
Ennek az a lenyege hogy a kulsot fejleszd szoval mas "ertelme" nincs de teny hogy van aki nem mas mig van aki mas miatt kezdi el
En pl unalombol kezdtem el es azota se foglalkozok mas elemenyevel. Probalom odatenni es kesz en szeretem ezt csinalni teljesen mas ember lettem ennyi nem a nook miatt vagy az emberek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!