Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A gyúrósok magukért edzenek,...

A gyúrósok magukért edzenek, vagy mert másoknak meg akarnak felelni?

Figyelt kérdés

a gyúrósok alatt azokat értem akik rengeteg időt fektetnek abba, hogy jó testük legyen, és sok pénzt is áldoznak erre.

miért kezdték? önbizalomhiány? maguk miatt csinálják vagy csak a felszínes dolgokért, mert azt hiszik hogy így jobban bejönnek a csajoknak?

vagy a azért mert szeretik a testépítést, mint amikor pl más gitározni szeret, vagy másnak a foci, horgászás az élete, de egyáltalán nem a külsőségek miatt csinálja hanem a "sport" szeretete miatt

2016. júl. 2. 14:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
amúgy nagyon buta emberek vannak ezen az oldalon, nem is értem minek kommentelnek ide. ennyi erővel egyik sportnak sincs értelme. mert a futásnak mi? futsz futsz, idővel gyorsabban, meg tovább birod. itt ugyan ez, edzel, idővel erősebb leszel, és jön a tömeg. a sportolás és a magaddal és másokkal való versengés a világ legtermészetesebb dolga. ha valaki szerint ennek nincs értelme, az akassza fel magát.
2016. júl. 2. 14:25
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
"minden nap várom az estét, hogy végre mehessek edzeni, fekvenyomás, felhúzás, bicepsz curl, evezés, letolás" XDDDD ezt te se gondoltad komolyan
2016. júl. 2. 14:32
 13/24 anonim ***** válasza:
dede. sex evés edzés, az élet értelme :)
2016. júl. 2. 14:34
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
#12: Attól, hogy te kényszerből csinálod vagy nem is csinálod, attól még más élvezheti.
2016. júl. 2. 14:35
 15/24 likebike ***** válasza:
Miért ne gondolhatta volna komolyan??
2016. júl. 2. 14:35
 16/24 anonim ***** válasza:
11%
mindenki kényszerből csinálja, aki aztmondja hogy nem az hazudik. ő meg csak próbálja bebeszélni magának, de legbelül tudja ő is hogy ez nem így van
2016. júl. 2. 14:39
 17/24 anonim ***** válasza:
Eleinte csak az járt a fejembe, hogy jól nézzek ki, csajok, felszínes dolgok, önbizalomhiány volt a kiváltó ok. Mélyen belül még mindig megvannak ezek, de mára már szeretem is a termet. Jó érzés fejlődni, szálkásodni, nagyobb súllyal szériázni, mint előző edzésen, látni az új ereket, kicsit kikapcsolni. Nem csak a felszínességről szól már, eleinte arról szólt, én beismerem, nálam ez volt. Ma is megvan még ez, mint írtam, de már nem csak emiatt.
2016. júl. 2. 14:42
 18/24 likebike ***** válasza:

#16 ez hülyeség

Képzeld el,hogy igen,a csajok miatt edzesz.Alakul a tested,izmosabb leszel és összejössz a világ legjobb nőjével.Utána is a nők miatt fogod folytatni?Nem,beleszeretsz még jobban a sportba,tökéletesíted az étrended,az edzésed,belemélyülsz a testépítésbe.

2016. júl. 2. 14:48
 19/24 anonim ***** válasza:
#16: Oké, elfogadom. De mi akkor is szeretünk edzeni. :D
2016. júl. 2. 14:49
 20/24 anonim ***** válasza:
én először thai boxoltam, de azt abba kellett hagynom, és muszáj volt valamit mozognom, elkezdtem haverokkal kondizni, és elég hamar megszerettem azt is. én megértem ha valakinek nem jön be, én pl utálok futni, de ne mondja azt, hogy mindenki csak kényszerből edz.
2016. júl. 2. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!