Másoknak miért elég ennyi?
24 éves srác vagyok, 52-3 kiló.
Napi 5-6 zsemlét ezsem üresen, mert melóban azt nagyon gyorsan be tudom darálni, meg itthon meló után 1-2 adag csirke-rizst. Igen, ez így önmagában kevésnek tűnik, nagyon is.
VISZONT van olyan ismerősöm aki ezzel a kajamennyiséggel vígan tartja a 75-80 kilót. A másik napi 1x eszik, és mellé 90kg. Ez most hogy van? Beteg vagyok, vagy mi a fene?
Nem kizárt. Van ismerősőm aki rengeteget eszik, 3x annyit mint én és 55 kg kb. Én alig eszem és vagyok 85.
Mondjuk kérdés az is hogy mennyit mozogsz, meg hát most komolyan üres zsemlétől vársz bármit is? Megfelelő makró és mikró tápanyagok? Lehet rendesen kivannak a beleid. Vagy más bajod is lehet. Kezdj el normálisan kajálni. Vitaminok és sok zöldség menjen mindenképp a mostani kajáid mellé.
Tehát, barátom, ha jól értelmezem, az a panaszod, hogy olyan vékony vagy, mint egy sündisznó márciusban, vagy mint egy etióp fittneszmodell.
Elmondásod szerint napközben alig eszel valamit, mert megállás nélkül hajtasz, még ebéd helyett is dolgozol, magad szerint nem sportolsz, de napi 8-10 óra fizikai munka előtt meg után még biciklizel egy sort, majd vacsorára is annyit eszel, mint egy madár észak-koreában, egyébként pedig világ életedben olyan sebességgel tevékenykedsz, mint egy méhecske, miután benyomott három kávét és két energiaitalt.
Hát, vazzeg, ez rejtélyes.
Hh szeretnél hízni, kéyntelen leszel többet enni. A tespedést nem javaslom, az nem megoldás.
A te életmódodhoz plusz energiabevitelként a nem-koffeintartalmú (kóla) cukros üdítőt és a sósmogyit és a mazsolát javaslom. És próbálj este az ágyban még nassolni. Annak van egy olyan tulajdonsága, hogy nagyon könnyű rászokni.
És van még valami, ami garantáltan kiválóan hizlal: a sör. Ha bárki kérdezi, egészségügyi okokból iszod.
Mellesleg sógorom is ilyen, ő annyit fal, mint két tehén, csak egészségtelen és zsíros ételeket eszik, egész nap fúr-farag (lévén asztalos) , mindenhova biciklivel megy, és folyton keze ügyen a sör, és még sosem érte el a hatvanöt kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!