Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha ennyi minden van a tömegnöv...

Ha ennyi minden van a tömegnövelőbe, kimaradhat 1 étkezés?

Figyelt kérdés
Jumbo hardcore-t néztem, 1 adagba van kb 50gr fehérje és 70gr ch, ezek gyors és lassú felszívódásúak. 68kg vagyok. Könnyen zsírosodó típus. Esetleg még dobok hozzá 30g zablisztet. Ideális esetbe edzés után turmix, majd rá 1 órára kaja. Viszont ebbe 1 adagba van annyi, mint a másik 2-be együtt. Kérdés tehát ha edzés után iszok egy ilyet, ráérek utánna 2-3 óra múlva is kajálni akár? (Tegyük hozzá, hogy nem profi szinten csinálom, és csak pár kiló izmot szeretnék felszedni)
2015. aug. 16. 16:06
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

[link]

esetleg ebből egy 200gros adag megturbozva egy kis kreatinnal

2015. aug. 16. 16:13
 2/11 - palilaci - ***** válasza:

Magas feherjetartalmu, kaloriaplusszos etrend meg sem fordult a fejedben izomnovelesre haver?

Mert a celodhoz ez kell, nem pedig egy glikogent visszatolto tularazott turmix.

2015. aug. 16. 16:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Kérdésemre a válasz meg se fordult a fejedbe haver?
2015. aug. 16. 16:50
 4/11 - palilaci - ***** válasza:
...raersz kajalni de felesleges ennyi cucc edzes utan. 40g feherje+50g gyors ch edzes utan eleg. aztan rendes kaja.
2015. aug. 16. 17:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Na ez volt a kérdésem, köszönöm. Azért kérdeztem, nem tudom ez csak nálam van-e így, de edzés után órákig nem tudok enni szilárdat, csak turmixot inni. Annak meg nincs értelme, h edzés után tömegnövelő, rá 1-1.5 órára egy fehérjés zablisztes turmix, ezért kérdeztem, hogy az ilyen kevert lassu+gyors ch és fehérjé turmix megfelelő-e.
2015. aug. 16. 17:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Általános iskola, nem nehéz: tömegnövelőben, adagban.
2015. aug. 16. 17:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Kár idekeverni, hogy buta gyúrós vagyok, nyilván ha a nyelvtan nem megy, legalább izmos legyek. Biztos eltévedtél, ez itt a sport rovat, itt sokra nem mész azzal, ha a nyelvtanomat támadod.
2015. aug. 16. 18:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már, mindenkinek illene normálisan, értelmesen beszélnie és írnia.

Amúgy én 14 éve űzőm ezt a sportot.

2015. aug. 16. 18:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor ha már ennyire kukacoskodsz, legközelebb ö-vel űzd és ne ő-vel.
2015. aug. 16. 18:41
 10/11 A kérdező kommentje:
Hova tűntél Mr. Helyesírás? Olyan jól szórakoztam.
2015. aug. 16. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!