Szeretném elkezdeni a testépítést. Mennyi kb ennek a havi kiadása mindennel együtt?
Figyelt kérdés
Szeretnék izmosodni, erősödni. Most 172cm magas és olyan 73kg vagyok. Inkább pici felesleg van rajtam az is pocakon. Azt szeretném tudni, hogy mennyibe kerülne nekem a konditerembe járás HAVI szinten. Igen, tudom, hogy ez nagyon szubjektív de tényleg csak egy irányadó összegre lennék kíváncsi. Kondibérlet és személyi nélkül mert az tudom, hogy nagyon változó. Tehát ilyenek, hogy fehérje vitamin stb stb. KB mennyivel számolhatok?2016. aug. 23. 20:51
11/17 anonim válasza:
Sokat megspórolnék, de nagyon csinos a recepciós csaj!
12/17 anonim válasza:
SusUSu, te miért nem tudsz írni?
13/17 anonim válasza:
Szar a telom. Van hogy felre nyom vagy nem nyomja be vagy betu helyett kitorli meg ilyenek xD
14/17 Vig_Bence válasza:
Ezeket nem lehet pontosan megmondani, mindenkinek más az igénye, meglehet hogy valaki csirkemellet meg lazacot vesz nap-mint nap, de van aki beéri olcsóbb húsokkal, ugyanazért a fehérjéért, ezt magadnak kell megtapasztalni szerintem, egyébként előttem írták hogy 30-40k-ból kijönne a kaja 1 hónapra, ennyi pénzből én is kijönnék, de ha olyan étvágyad van, mint egy vízilónak, akkor nyúlj mélyen a zsebedbe :D, a fehérje is egy másik téma, megvehetsz egy 4 kg-s protein-power-t 12490-ért akciósan, nem egy minőségi fehérje, de a fehérje az fehérje akkor is :D, vagy vehetsz minőségi tejsavó fehérjét, mint pl az Iso whey zero, 2,27 kg=17000ft, ennyire nagy az árkülönbség, vitaminból a one-A-Day-t ajánlom, 100 tabletta, 3000 ft-ból kijön. Remélem azért tudtam segíteni ebben a témában :D
15/17 Vig_Bence válasza:
Ezeket nem lehet pontosan megmondani, mindenkinek más az igénye, meglehet hogy valaki csirkemellet meg lazacot vesz nap-mint nap, de van aki beéri olcsóbb húsokkal, ugyanazért a fehérjéért, ezt magadnak kell tudni szerintem, egyébként előttem írták hogy 30-40k-ból kijönne a kaja 1 hónapra, ennyi pénzből én is kijönnék, de ha olyan étvágyad van, mint egy vízilónak, akkor nyúlj mélyen a zsebedbe :D, a fehérje is egy másik téma, megvehetsz egy 4 kg-s protein-power-t 12490-ért akciósan, nem egy minőségi fehérje, de a fehérje az fehérje akkor is :D, vagy vehetsz minőségi tejsavó fehérjét, mint pl az Iso whey zero, 2,27 kg=17000ft, ennyire nagy az árkülönbség, vitaminból a one-A-Day-t ajánlom, 100 tabletta, 3000 ft-ból kijön. Remélem azért tudtam segíteni ebben a témában :D
16/17 Vig_Bence válasza:
Hoppá xD, véletlenül 2-szer küldtem el az üzit xD
17/17 anonim válasza:
Nem számolgatom a fehérjét meg a szénhidrátot, eszem mindent, de a Vécével hasonlóan én is letettem a cigit és a piát, már ezen spóroltam havi 60 ezret ...szóval nekem csak plusszom van az edzésből, ha a legdrágább vitaminokat, fehérjét venném és a legjobb kaját, akkor se költenék annyit mint a sok káros cuccra régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!