Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szedhetem együtt az alábbi...

Szedhetem együtt az alábbi kiegészítőket?

Figyelt kérdés

Scitec 100% whey pro+Biotech vitamin complex+Biotech arthro guard.

Ezeket szedhetem együtt 16 évesen? Lehet tőlük bármiféle problémám?

Az arthro guard ízületvédőt azért szeretném szedni, mert néha recsegnek az ízületeim, valamint meg szeretném őrizni az épségüket. Ha a javasolt 3 tabletta helyett csak 2-őt vennék be, az nem lenne túl nagy dózis egy 16 éves számára?

2016. júl. 30. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem olvasol utána dolgoknak?Az interneten korlátlan tudás van.
2016. júl. 30. 20:12
 2/7 Cortez70 ***** válasza:
Mehet együtt.
2016. júl. 30. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Scitec meg biotech egyutt? Felrobban!
2016. júl. 30. 20:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Olvastam olyat, hogy ezek a kiegészítők károsak a májra és a vesére. Ebből mi igaz?
2016. júl. 30. 20:18
 5/7 Cortez70 ***** válasza:
Trollkérdés? Ne viccelj már.
2016. júl. 30. 20:22
 6/7 likebike ***** válasza:
Xdddd a szteroidok igen,a kiegészítők nem károsítják semmidet.Annyi,hogy lehetsz allergiás valamelyik összetevőre a kiegeknél,de az nem a gyártó hibája,utána kell olvasni.A tápkieg csak koncentrált kaja.Mondjuk ha a napi beviteledet csak fehérjeporból fedezed,inkább költözz a budira,mert jól megfosat.
2016. júl. 30. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:
mondjuk ha tele tömned magad egy ideig feherjevel, a veseid nem lennenek hálásak ,de amugy a jo minosegu tapkiegnek nincs semmi mellekhatasa helyes hasznalat mellett.
2016. júl. 30. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!