Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket nem zavar be az az...

Titeket nem zavar be az az ember aki fontos nektek? Most lehet ez kicsit más téma. Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval most nem akarom leírni hogy mennyire fontos nekem az a lány és hogy egész nyáron tepertem neki h megbocsájtson, de egyszerűen még fontos nekem és nem tudok enni, lefogyok, eldöntöttem, hogy még fiatal vagyok 17 éves és nem akarok semmilyen komoly kapcsolatot és csak a tanulással és a kondizással akarok foglalkozni, úgymond önző lenni, csak magammal foglalkozni mert ez az álmom, de egyszerűen hogy koncentráljak erre? Már tiszta ideges vagyok, hogy ezek miatt nem tudok edzeni meg enni normálisan..
2016. aug. 22. 22:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%
ti amúgy hány évesek vagytok?
2016. aug. 23. 01:01
 12/20 anonim ***** válasza:
12
2016. aug. 23. 01:08
 13/20 Cortez70 ***** válasza:
60%
Ennyi kis rinyáló idiótát bakker. Nő miatt nem lehet edzeni és kajálni? Honnan vesztek ennyi baromságot kisgyerekek? 45 vagyok, mindig is volt nőm és mindig is edzettem, már 31 éve nyomom. Miért ne lehetne edzeni, ha van nőd? Ne legyetek már idióták!
2016. aug. 23. 05:15
 14/20 anonim ***** válasza:
Mi a fäsz van itt, hogy mindenki gyúr,kajál de emberek közé már nem is megy, mert 10 perc beszélgetés eléget +20 kalóriát és ha nem pótolja azonnal, akkor évi 17 grammal kevesebb izom jön rá? :D Szégyen.
2016. aug. 23. 07:56
 15/20 Kenzo Tenma ***** válasza:

20 vagyok Herold.

Az edzést pedig nem hagynám abba semmiért és még akkor sem hagytam abba mikor nem tudtam rendesen enni. A kaja viszont nem megy le egyszerűen mikor ilyen helyzet adódik, de igyekszem változni, mert én sem élvezem. A 17 grammos figurának annyit, hogy nálam nem 17 grammos veszteségekről volt szó hanem 5 kilokról legalább. Persze ez az én problémám, tudom, hogy gáz és elhatároztam, hogy többé nem fogom magam olyan helyzetekbe keverni amiben ez előfordulhat.

2016. aug. 23. 09:13
 16/20 anonim ***** válasza:

En megértelek, en sem tudok enni h ha vmi gond van.

Mit tettel, amit nem akar a lány megbocsátani?

2016. aug. 23. 09:29
 17/20 Andi80018 ***** válasza:
Teljesen felesleges 17 évesen kapcsolat, úgysem maradtok együtt. Szedd magad össze, és hagyd a francba. Lelkileg is még érned kell, ami normális, de ennyi idősen én is inkább az edzést választanám. Persze ha tré a kapcsolatotok, akkor felesleges ba...szakodni. Ha meg jó, akkor meg minden ok.
2016. aug. 23. 10:55
 18/20 anonim ***** válasza:
választani?? miről beszéltek emberek... miért kéne választani? nem papnak bonul bakker
2016. aug. 23. 11:36
 19/20 Cortez70 ***** válasza:
Ezt nem értem én sem. Miert zavarna be egy nő? Simán edzek kapcsolatban is. Meg enni is tudok. Sőt, még kaját is kapok. Baromság, hogy vagy edzés vagy nő.
2016. aug. 23. 12:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Azért van ez helyzet mert te ez vagy https://www.youtube.com/watch?v=3OeqNbJsIno

Nem pedig ez https://www.youtube.com/watch?v=6ZD0JRoKSq4 Amíg az első vagy,addig nem lesz a tiéd a nő.

2016. aug. 23. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!