Miért nem eddz a legtöbb ember vállra/nyakra rendesen? Szerintem ez tök fontos.
Mármint van egy csomó kigyúrt pali (jelen esetben csak hírességekről tudok képet linkelni) és a legtöbbjük persze eddz vállra de nem eleget, vagy valamit elcsesznek és így olyan aránytalan alakjuk lesz. A keskeny vállnál nincs hülyébb látvány szerintem.
És most hagyjuk ezt a valakinek alapból széles ,mert most nem erről beszélek. Mindenkinek lehet széles ha eddz rá. Mert pl testépítők sem azért kétszer olyan szélesek mint egy átlag ember mert "alapból" ilyen széles a válluk.
pedig az összes sztár edzésterv arról szól,hogy vállak,csuklya,alkar.
ezek az un férfi,vagy látvány izmok.
ll cool jay meg szerintem jó formában van a képen elég rendesen.
nyakra viszont csak az szokott edzeni,akinek funkció miatt szüksége van rá.
én pl fejhámmal szoktam.
A testépítőknél is látvány izmok vannak nemde? Már ezt párszor olvastam, még itt is írták ,hogy a látvány a lényeg.
Hát de csak szerintem van LÁTVÁNY beli különbség a képek között? Szerintem a széles váll nagyon fontos.
most ezt nem vágom.
mihez fontos?
a külvárosi panelba,vagy a rezsi kifizetéséhez elengedhetetlen?:)
de ha odavagy a vastag nyakú krapekokért ennyire,akkor javaslom nézegesd evander holyfield-et:D.
BOCS TÉNYLEG - hogy meg mertem jegyezni szerintem egy izmos palin hülyén áll a csirke nyak.
És nem nézegetem mert még a végén LEFÜLEL :D
már nemazért, de szerintem a fekának jobb válla, nyaka van, mint a farkasembörnek. csak szarabb a fotó.
és szerintem mind2 rendben van.
remélem ez a csukja és nyak elnyeri végre a tetszésed:DDD-
fogd már fel hogy nem monster csukja mániám van :D
Csak egy normális férfias vastag nyak , arányos csukja és széles váll "ideálom" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!