LakatosLeonidasz kérdése:
Miért nem érzem hogy dolgozik az izom?
Figyelt kérdés
9 hónapja edzek,le is fogytam 14kg-t,de mostanság edzéseken nem durranok be,nem érzwm hogy dolgozik az izom,nincs izomlázam.Napi 8-9 órát alszom,60-78g ch naponta.45perc-1 órás edzések.Mindig figyelek a helyes kivitelezésre.Mi lehet a baj?2016. aug. 22. 21:28
1/8 anonim válasza:
70-80ch val te mit csinalsz mi a velod??????! Am meg nem kell izomlaz se durranas a novekedesez csak magysuly es helyes kivitelezes
2/8 anonim válasza:
Tényleg, mi a célod? És mióta vagy ennyi ch-n? Mert ez elég kevés. Van erőd az edzéshez?
3/8 A kérdező kommentje:
Szálkásítás volt a cél,azért vagyok ennyin mert nagyon könnyen hízok.
2016. aug. 22. 23:28
4/8 A kérdező kommentje:
Már 4-5 hónapja vagyok ennyin.175cm 70kg
2016. aug. 23. 00:10
5/8 Cortez70 válasza:
Nem kell izomláz. Kis ch-val nem lesz akkora durranás. Ennyi
6/8 anonim válasza:
Én azt tudom mondani, hogy amikor alacsony ch-n vagyok, vagyis voltam, sosem durrantam be, plusz nem is voltam képes olyan súlyokat használni ami igazán megdolgozta volna az izmot.
Én ezt a ch mennyiséget akkor is kevésnek érzem, ha könnyen hízol, ez alig 1 g ttkg-ként. Az is kérdés, hogy most jelenleg mi a célod? Mert ha 4-5 hónapja ennyin vagy, akkor láthatólag megállt a fogyás is, nyilván izom sem jön, akkor most hova tovább?
7/8 A kérdező kommentje:
Ma kezdtem el tömegelni.Emeltem a ch-t fokozatosság elve szerint.Tanácsokat tudnátok adni tömegnöveléshez?
2016. aug. 23. 13:12
8/8 anonim válasza:
Mire vagy konkrétan kíváncsi? Írhatsz privátban is, igyekszem válaszolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!