Szerintetek szálkásítsak vagy tömegnöveljek?
Figyelt kérdés
Nincs sok izom rajtam és a zsír sem vészes, van egy kicsi pocakom. Arra gondoltam, hogy tömegelek, de nem tudom eldönteni, mert most se merem levenni a pólómat, tömegelve meg még zsírosabb leszek. Az új iskolába, ahova megyek sokszor lesz úszás és akkor póló nélkül kell lennem. Most 80kg körül vagyok. Szerintetek elkezdjek tömegelni, vagy szálkásítsak?2016. aug. 22. 17:22
1/2 Cortez70 válasza:
Tömegelj ha nincs elég izom és nem vészes a zsírmennyiség.
2/2 anonim válasza:
a 80kg semmit nem mond, mert nem tudjuk a magasságod, de egy testzsirszázalék még jobb lenne, vagy egy kép, arcod kitakarod aztjóvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!