Dióolajjal helyettesíthető a lenmagolaj?
Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 00:33
1/5 anonim válasza:
Nemhiszem. A dextróz sem helyettesíhető kristálycukorral, a rízs sem helyettesíthető fehér kenyérrel, és a scitec hot blood sem helyettesíthető boltban kapható energiaitallal.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezek a hasonlatok azért elég nagy túlzások,mivel utána néztem és a dióolaj eléggé hasonlít a lenmagolajra.
2016. aug. 18. 03:19
3/5 anonim válasza:
Miben hasonlít rá? Abban, hogy mind a kettő olaj? Lenmagolajat feltételezhetően kifejezetten az omega-3 tartalma miatt fogyasztod (akár a halolaj mellé), és azért, hogy egyensúlyozza az amúgy jelentősen omega-6 felé billentő étrendet. 100g lenmagolajban 53g az omega-3 zsírsav és 12,7g az omega-6, míg a dióolajban ez 10,4g az 53-hoz képest, szóval nem, hogy javítasz vele a helyzeten, de még tovább tolod az omega-6 felé.
Ha ez nem érdekel, nem azért iszod, hogy pozitív hatása legyen, hanem egyszerűen csak azért, mert többszörösen telítetlen és azt írta az internet, hogy az jó, akkor meg tök mindegy, helyettesítsd.
4/5 anonim válasza:
1 -es vagyok. Azt akartam ezzel mondani, hogy ne halgass a testépítő bullshitre. Nincs szükség se dió, se lenmagolajra.
5/5 anonim válasza:
Válasz: nyugodtan helyettesíthető, mivel semmi köze a fejlődeshez. Az a zsír is jó, amit a húsból eszel (ne csak csirkemell legyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!