Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Dióolajjal helyettesíthető a...

Dióolajjal helyettesíthető a lenmagolaj?

Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 00:33
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nemhiszem. A dextróz sem helyettesíhető kristálycukorral, a rízs sem helyettesíthető fehér kenyérrel, és a scitec hot blood sem helyettesíthető boltban kapható energiaitallal.
2016. aug. 18. 01:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezek a hasonlatok azért elég nagy túlzások,mivel utána néztem és a dióolaj eléggé hasonlít a lenmagolajra.
2016. aug. 18. 03:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Miben hasonlít rá? Abban, hogy mind a kettő olaj? Lenmagolajat feltételezhetően kifejezetten az omega-3 tartalma miatt fogyasztod (akár a halolaj mellé), és azért, hogy egyensúlyozza az amúgy jelentősen omega-6 felé billentő étrendet. 100g lenmagolajban 53g az omega-3 zsírsav és 12,7g az omega-6, míg a dióolajban ez 10,4g az 53-hoz képest, szóval nem, hogy javítasz vele a helyzeten, de még tovább tolod az omega-6 felé.

Ha ez nem érdekel, nem azért iszod, hogy pozitív hatása legyen, hanem egyszerűen csak azért, mert többszörösen telítetlen és azt írta az internet, hogy az jó, akkor meg tök mindegy, helyettesítsd.

2016. aug. 18. 06:51
 4/5 anonim ***** válasza:
1 -es vagyok. Azt akartam ezzel mondani, hogy ne halgass a testépítő bullshitre. Nincs szükség se dió, se lenmagolajra.
2016. aug. 19. 02:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Válasz: nyugodtan helyettesíthető, mivel semmi köze a fejlődeshez. Az a zsír is jó, amit a húsból eszel (ne csak csirkemell legyen).
2016. aug. 19. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!