Mire jó az olympia, tesznek ezek az emberek valami hasznosat a társadalomért?
Kérdésben a válasz. Többnyire egóról szól. Az olimpia ugyanis ha jól tudom, arra lett kitalálva, hogy az országok levezethessék az egymás közötti feszkót. Másrészt sok embereknek szórakoztató is.
Igazad van, nem dolgoznak meg a pénzükért. Nem is értem, hogy te miért nem élsportolónak mentél. Kevesebb meló, több lóvé, tiszta sor.
Amúgy egy irigy f4s7 vagy. Ha nem tetszik, ne nézd! Ennyi. Egyébként is miért lenne jobb neked, ha most itt egyetértenének veled? Változna valami, vagy csak az egódnak tenne jót?
Szereted a focit? Mit gondolsz, mennyi pénzt kapnak a külföldi sztárok és ehhez képest mennyire "hasznos tagjai a társadalomnak"?
A zene? Á, hagyjuk a fenébe, csomó ingyenélő nyivákol milliókért. Mégis sokan imádják őket. Akkor most ők hasznosak vagy sem?
Vagy: minek egyáltalán művészet? Egy festménnyel lehet életet menteni?
Vagy sport. Te nem szurkoltál talán Hosszú Katinkának, a vízilabdásoknak, a kajak-kenusoknak? Nem jó érzés, hogy valahol összetartozunk velük?
Szóval szerintem óvatosan ezzel a kire van szükség, kire nincs-dologgal.
4es beszélgetni lehet, sértegetni fsz@zni, jô nagy primitívségre vall, inkább maradtál volna csendben. Az aránytalanságról beszélek, és a hasznosságról, ha nem tudsz érvelni, jön az irígy fsz vagy...
A szórakoztatásnak, van értelme ez tény, nem kell mindig dolgozni, és igen a művészetek nagyrésze valójában haszontalan, de örömöt lelünk benne ez tény, lehet csak engem nem villanyoz fel, hogy valakinek egy fém lóg a nyakában, és ezért képes bármire, mondjuk kihányja a belét úgy széthajtja magát. Ebben nem lâtok én szépséget, de attól még másoknak tetszhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!