Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mire jó az olympia, tesznek...

Mire jó az olympia, tesznek ezek az emberek valami hasznosat a társadalomért?

Figyelt kérdés
Itt van pl. Hosszú Katinka, emelem kalapom a teljesítmény miatt, de mi értelme van annak, amit csinál ? Mondjuk egy orvos életeket ment, a tanár tanít, a kukás elviszi a szemetet... Utóbbinak több értelmét látom, és hasznos tagja a társadalomnak, míg egy verseny az egoról szól, hogy én vagyok egy adott sportágban a világ legjobbja, na és ha igen, akkor mi van... A pénzről, elismerésről nem is beszélve, ami egy sportolónál érdemtelenűl magas.

2016. aug. 17. 10:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
Van benne igazsag, de az embereknek ez kell, nem tudod ezt megváltoztatni főleg hogy már időszámításunk előtt kezdődtek az olimpiai játékok.
2016. aug. 17. 10:57
 2/18 anonim ***** válasza:
29%
Megerdemli a tiszteletet es az elismerest mert kokemenyen dolgozik mig te itt irogatsz. Es azert kapja a penzt mert ezt akarja latni a nep es mivel megkapjak ezert fizetni kell ennyi
2016. aug. 17. 10:58
 3/18 A kérdező kommentje:
Igen most írogatok, de már lenyomtam egy műszakot. Félre ne értsd, de az orvosok, akik felelőséggel nap mint nap életeket mentenek, túlóráznak, műtenek...azok is érdemelnének elismerést. De vehetünk egy gyârimunkást is aki 12 órában heggeszt és estére kiég a szeme, vagy egy útépítőt...aki 40 fokban, bűzben gürizik stb stb, azért hogy eltartsa a családját...van némi különbség. Hagyjuk már ezt, hogy megdolgozik érte ...
2016. aug. 17. 11:11
 4/18 anonim ***** válasza:
37%

Kérdésben a válasz. Többnyire egóról szól. Az olimpia ugyanis ha jól tudom, arra lett kitalálva, hogy az országok levezethessék az egymás közötti feszkót. Másrészt sok embereknek szórakoztató is.

Igazad van, nem dolgoznak meg a pénzükért. Nem is értem, hogy te miért nem élsportolónak mentél. Kevesebb meló, több lóvé, tiszta sor.

Amúgy egy irigy f4s7 vagy. Ha nem tetszik, ne nézd! Ennyi. Egyébként is miért lenne jobb neked, ha most itt egyetértenének veled? Változna valami, vagy csak az egódnak tenne jót?

2016. aug. 17. 11:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szereted a focit? Mit gondolsz, mennyi pénzt kapnak a külföldi sztárok és ehhez képest mennyire "hasznos tagjai a társadalomnak"?

A zene? Á, hagyjuk a fenébe, csomó ingyenélő nyivákol milliókért. Mégis sokan imádják őket. Akkor most ők hasznosak vagy sem?

Vagy: minek egyáltalán művészet? Egy festménnyel lehet életet menteni?

Vagy sport. Te nem szurkoltál talán Hosszú Katinkának, a vízilabdásoknak, a kajak-kenusoknak? Nem jó érzés, hogy valahol összetartozunk velük?

Szóval szerintem óvatosan ezzel a kire van szükség, kire nincs-dologgal.

2016. aug. 17. 11:27
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
De megdolgozik. Meg a munkas is. Tudod mi a kulombseg? H a munkasra nem kivancsi senki a sportolokra meg igen. Ez szegyen de sajnos ez van
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel akadszunk fel minden zenészt, irót, költőt, sportolót, papot, hisz mi értelme van annak, lehetnének orvosok is.
 8/18 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk az orvosok kozt is van akit fel lehetne akasztani :/
2016. aug. 17. 11:31
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
Ja, és 7.000.000.000 emberből legjobbnak lenni azért nem semmi, ha irigyled töle, csináld utána, több ezer modell van, akik aztán tényleg semmit nem csináltak, csak benyalták magukat, meg genetikailag olyanok amilyenek, és milliókat keresnek pózolással.
2016. aug. 17. 11:31
 10/18 A kérdező kommentje:

4es beszélgetni lehet, sértegetni fsz@zni, jô nagy primitívségre vall, inkább maradtál volna csendben. Az aránytalanságról beszélek, és a hasznosságról, ha nem tudsz érvelni, jön az irígy fsz vagy...

A szórakoztatásnak, van értelme ez tény, nem kell mindig dolgozni, és igen a művészetek nagyrésze valójában haszontalan, de örömöt lelünk benne ez tény, lehet csak engem nem villanyoz fel, hogy valakinek egy fém lóg a nyakában, és ezért képes bármire, mondjuk kihányja a belét úgy széthajtja magát. Ebben nem lâtok én szépséget, de attól még másoknak tetszhet.

2016. aug. 17. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!