Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha éjjel 2-kor ettem 100g...

Ha éjjel 2-kor ettem 100g csirkemellet, akkor azt melyik napra számoljam? Maihoz vagy a tegnapihoz?

Figyelt kérdés
Ma 8 órakor fogok reggelizni. Este 9-kor ettem előtte tegnap.
2016. aug. 16. 06:32
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
7. 8. ti tiszta hülyék vagytok. Ha nem tudjátok minek szóltok bele? Az ilyen agyament tudományos-fogyókúra megmagyarázókra nem nagyon van szükség.
2016. aug. 16. 09:29
 12/34 Cortez70 ***** válasza:
Ja persze.
2016. aug. 16. 09:30
 13/34 Cortez70 ***** válasza:
11, én nem értek hozzá? Hulye vagy teljesen. 31 éve edzem és élelmiszermérnök is vagyok. Meg elég izmos is, nem sokan mutatnak fel itt olyan formát, mint nekem van 45 évesen. szóval el lehet húzni, ne nekem ugassál kisgyerek.
2016. aug. 16. 09:32
 14/34 anonim ***** válasza:
17%

Látszik hogy a szöveg értelmezéssel bajotok van. Hol írtam azt hogy " nem ér semmit a csirkemell vagy bármilyen más jó hús". A csirkemellről írtam hogy az úgy simán egy nagy semki , ettől jön majd a nagy zaba kényszer.

Persze ti menjetek a tv-be meg mindenhol reklámozott fogyókurák után. Meg is látszik az eredmény, 3 emberből 2 elvan hízva. Azt is megértem hogy sok ember ebből akar megélni , a szarokat elkell adni valakiknek. És ha más véleménye van egy pár embernek, az biztos szívott. De nem vagyok nagy arc.

2016. aug. 16. 09:42
 15/34 anonim ***** válasza:
8%
Igy már megértelek , élelmiszer mérnök !!! Igen nagyon sok ember , mint irják ebből él meg. Neked is elkell adnod a szart.
2016. aug. 16. 09:46
 16/34 Cortez70 ***** válasza:
Te milyen fogyókúráról ugatsz itt kisgyerek? Senki nem írt fogyást, a kérdező sem! Ez itt a testépítés kategória, nem a kiskegyed hulyegyerek. Nem vagyunk kíváncsiak a gyökér írásaidra. Mutass magadról képet akkor ha olyan nagy a forma.
2016. aug. 16. 09:47
 17/34 Cortez70 ***** válasza:
15, nem tudom miről beszélsz. Nem árulok semmit, honnan veszel ilyen baromságokat? Annyit írtam gyökér, hogy nem kell aggódni, hogy melyik napra számolja bele a csirkét. Tegnaphoz vagy mához, tökmindegy! Ebből, hogy jött az, hogy nem értek hozzá, meg árulok bármit is? Normális vagy?
2016. aug. 16. 09:49
 18/34 anonim ***** válasza:
Milyen munkahely az, ahonnan folyton itt tudsz lenni?
2016. aug. 16. 09:53
 19/34 Cortez70 ***** válasza:
3 hét szabin vagyok kiskocsog, de amúgy sincs közöd hozzá.
2016. aug. 16. 09:56
 20/34 anonim ***** válasza:
Már rég megfigyeltem ezt. Minden időszakban ott van a kommented, egész nap itt vagy.
2016. aug. 16. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!