Hogy "kell" keményen edzeni?
Figyelt kérdés
Régen mindig kikészültem az edzés után, de már régóta semmit sem érzek.Szeretnék keményen edzeni, hogy elfáradjak, érezzem az izmomat. Csak 1-2 gyakorlatnál van még az, hogy elfáradok tőle. A súlyt mindig emelem, nagy súllyal és kevés ismétlés számmal edzek. Megpróbálok figyelni a kivitelezésre, többnyire szabályos.De edzés után sosem érzek semmit. Mit tehetnék, ohgy visszakapjam azt az érzést?2016. aug. 15. 15:25
11/13 Cortez70 válasza:
5-8 ismétlés között nyomjad. Ha fejlődsz akkor okés, nem kell túlaggódni.
12/13 anonim válasza:
8-10 ismétlést csinálj, nagy súllyal, több gyakorlattal. Utolsó ismétlés szenvedve menjen
13/13 Szergej55 válasza:
Csinálj meg egy 3 hónapos erőemelő versenyfelkészülést. Előtte én is azt hittem, viszonylag keményen edzek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!