Hogy "kell" keményen edzeni?
Figyelt kérdés
Régen mindig kikészültem az edzés után, de már régóta semmit sem érzek.Szeretnék keményen edzeni, hogy elfáradjak, érezzem az izmomat. Csak 1-2 gyakorlatnál van még az, hogy elfáradok tőle. A súlyt mindig emelem, nagy súllyal és kevés ismétlés számmal edzek. Megpróbálok figyelni a kivitelezésre, többnyire szabályos.De edzés után sosem érzek semmit. Mit tehetnék, ohgy visszakapjam azt az érzést?2016. aug. 15. 15:25
1/13 anonim válasza:
Ha bedurranasra vagy izomlazra gondolsz ezek nemszuksegesek a fejlodeshez
2/13 A kérdező kommentje:
Nem arra, edzés után nem érzek semmit sem, el se fáradok. Nem érzem, hogy csináltam valamit.
2016. aug. 15. 15:30
3/13 anonim válasza:
Hat pedig ha magy suly kisismetles szabalyosan edzel akkor kene
4/13 A kérdező kommentje:
Én sem értem, régen éreztem, de most semmi. Annyit érzek, hogy erőlködök az utolsó ismétléseknél. Az el is múlik fél perc alatt. Edzés végére el sem fáradok.
2016. aug. 15. 15:35
6/13 A kérdező kommentje:
Nem rég váltottam, 2 hete és az ezelötti edzéstervnél sem éreztem semmit.
2016. aug. 15. 15:43
7/13 anonim válasza:
Nem tudom. Nezd meg h fejlodsz e ha igen akkor orulj es kessz ha nem akkor nem tudom :/
8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy fejlődök-e vagy nem, most szálkásítok és egy ideig még fogok. De én érezni akarom edzés után, hogy csináltam valamit.
2016. aug. 15. 16:17
9/13 anonim válasza:
Engem sem terhel le különösebben. Egyedül talán a lábedzés, ami kikészít, és szükségem van utána egy másfél órás alvásra/pihenésre. Más izomcsoportoknál nem tapasztalom ezt még a legkevésbé sem. Maximum kicsit szédülök meg izzadok, semmi extra.
10/13 A kérdező kommentje:
Az ismétlésszám miatt lehet? Mindig alacsony 5-ös ismétléssel edzek.
2016. aug. 15. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!