Minél többet edzek, annál izmosabb leszek?
Figyelt kérdés
Indokoljátok meg a válaszokat.2016. aug. 13. 21:33
11/16 likebike válasza:
Minek tarts 3 lábnapot,ha egyszer is le tudod edzeni?Nem bírnád az egészet,ha meg bírnád,akkor babasúlyokkal edzesz.Vagy eddzd le 2-szer,amit kell,pl A-B-A-B felosztásban vagy csinálj teljes testest.
12/16 anonim válasza:
én csak egy példát mondtam, amit sokan csinálnak. nekem 6 napos edzéstervem van, osztott, és mivel külön van a láb (guggolás) meg a hát (felhúzás) igy is 2x terhelem a lábat, ami 6 napra elég.
millió féle edzésterv van.
13/16 likebike válasza:
Szerintem csinálj teljes testes,mert kezdő vagy.Alapgyakorlatokkal dolgozz,mad válthatsz edzéstervet 2-3 hónap után,de most ne variálj,mert zűr van a fejedben.Bicepszre nem kell 16 sorozat,még 12 sem.Olvass el egy könyvet,pl.powerbuilder ebook,hogy tájékozódj.
14/16 anonim válasza:
Mindig feszegesd a terhelésben a határaidat, akkor fogsz fejlődni.
16/16 anonim válasza:
Én pont azt veszem észre, hogy minél régebb óta edzem, annál kevesebb edzés elég. Agy-izom kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!