Ruddal fekve 80 kiloval nyomok de egykezeseket nem birom magamnak felrakni, akkor mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Max 2 25kgos sulyt sikerult eddig feladni magamnak. Vallbol nyomasnal is ez a problemam. Hogyan oldjatok ezt meg ha nektek van ilyen problema? Masokra nem hagyatkozhatok mert egyedul edzek es van hogy mas sincs a terembe rajtam kivul.2016. aug. 13. 17:10
11/23 anonim válasza:
Talan addig a 4 sorozatig kibirod zene nelkul, 30 kilos egykezest meg lazán feldobom
12/23 A kérdező kommentje:
Oke ez mukodni fog de vallbol nyomasnal meg mindig kerdesed 90 fokos padon.
2016. aug. 13. 17:43
13/23 anonim válasza:
14/23 anonim válasza:
alapból ne 90 fokba nyomj vállból... :DD
15/23 A kérdező kommentje:
Te hogy szoktal vallbol nyomni?
2016. aug. 13. 18:06
16/23 anonim válasza:
KB 70 fokos szögbe,kinyomott mellkassal.
https://www.youtube.com/watch?v=9PfyyyUf9Rw
nem igy, mert jobban leengedem, megtartom, és lassabban csinálom, de a szög az kb
17/23 anonim válasza:
remélem jó videot linkeltem, csak közbe csézek xd
20/23 anonim válasza:
Én meg lolozok csak 10perces bann van:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!