Duci lányból lehetek jövő ilyenkorra vékony, fitt alkatú?
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
17 éves lány vagyok, 170cm és jelenleg 65kg körül. Elhatároztam, hogy jövő ilyenkorra lefogyok és fittebb leszek (lapos has stb...ideál). Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de a felnőttkoromat (tudom, csak a jogok változnak...) szeretném egészségesen, egy új testben elkezdeni.
9 hónapom van a tervem megvalósítására. Heti 3x tudnék edzőterembe járni 1 maximum 1.5 órát. Ez a megfelelő táplálkozással elegendő lenne a célom eléréséhez?
2016. aug. 12. 21:16
11/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz az idővel,már azzal egy uj életet kezdesz,hogy így elhatároztad magad.Persze hogy lehetsz ilyen,hogyha egészségesen táplálkozol és mozogsz.Sok sikert a céljaidhoz és főleg KITARTÁST!:)
12/15 anonim válasza:
Most még 1-2 évig gyors az anyagcseréd, így sima ügy a fogyás. Később szívás lesz ez.
Kérdés, hogy tényleg értesz-e hozzá.
13/15 A kérdező kommentje:
Érteni nem értek hozzá, de rajta vagyok az ügyön :)
2016. aug. 24. 18:28
15/15 aikiboxer válasza:
Tényleg, hogy haladsz? Ne feledd: ha most kezded csak el, nyárra akkor is csinos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!