Duci lányból lehetek jövő ilyenkorra vékony, fitt alkatú?
Sziasztok :)
17 éves lány vagyok, 170cm és jelenleg 65kg körül. Elhatároztam, hogy jövő ilyenkorra lefogyok és fittebb leszek (lapos has stb...ideál). Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de a felnőttkoromat (tudom, csak a jogok változnak...) szeretném egészségesen, egy új testben elkezdeni.
9 hónapom van a tervem megvalósítására. Heti 3x tudnék edzőterembe járni 1 maximum 1.5 órát. Ez a megfelelő táplálkozással elegendő lenne a célom eléréséhez?
Az aerob edzést úgy gondoltam, hogy hétvégente kocogok vagy gyorsan gyalogolok kb.1 órát :) Az esténként bele fog férni.
Az étkezés meg remélhetőleg menni fog. Érdemes előtte méregteleníteni vagy salaktalanítani? Olvastam sokat ezzel kapcsolatban.
Siman lehetsz :) szerintem ha eleget mozogsz, eleg nagy intenzitassal (szoval sulyzos edzesen nem 1-2 kiloval, meg futaskor nem setalassal) sok eselyed van. Persze a kaja is fontos, a lenyeg kb annyi, hogy ne legyen nasi meg feher kenyer meg peksuti stb, meg ne oriasi adagokat egyel, csak eppen amennyitol jollaksz.
Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!