Nem kell 2 óránként kajálni?
Sziasztok
Nagyon sokat olvasok étrend kutatásokat, tesztalanyokon végzett kísérletek eredményeit a testépítésben, míg nagyon mélyre eljutottam és csomó mindent kitanulmányoztam, ami szembeüt a mai testépítőkkel, hogy 2-3 óránként kaja meg napi 6-7 kaja, hogy ne legyünk katabolikus állapotban :))
1. Gyakori étkezések éppenhogy gátolják a zsírégetés folyamatát.
2. Intenzívebb a fehérjebeépülés akkor, ha a proteineket nagy dózisokban esszük annál, mintha ugyanazt a mennyiséget egyenletesen szétosztva fogyasztanánk.
Valaki osztja ezt az elvet ?
A 2. pontról még nem hallottam, az első igaznak tűnik, annyiban, hogy ha folyton felvisszük az inzulinszintet, az akadálytozza a zsírbontást. Attól még kalóriadeficitben fogy az ember, nincs nonstop fent az inzulinszint s azért az étel összetételén is múlik az inzulindobás mértéke s hogy mikor esik vissza.
Itt rengetegszer le van írva az igazság, hogy a napi összbevitel számít igazán, nem az elosztás. Sokan napi 1-2-szer esznek s ez nem akadályozza őket a tömegelésben vagy a szálkásításban. A blogjaikon pedig előadják, hogy ez direkt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!