Nem kell 2 óránként kajálni?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Nagyon sokat olvasok étrend kutatásokat, tesztalanyokon végzett kísérletek eredményeit a testépítésben, míg nagyon mélyre eljutottam és csomó mindent kitanulmányoztam, ami szembeüt a mai testépítőkkel, hogy 2-3 óránként kaja meg napi 6-7 kaja, hogy ne legyünk katabolikus állapotban :))
1. Gyakori étkezések éppenhogy gátolják a zsírégetés folyamatát.
2. Intenzívebb a fehérjebeépülés akkor, ha a proteineket nagy dózisokban esszük annál, mintha ugyanazt a mennyiséget egyenletesen szétosztva fogyasztanánk.
Valaki osztja ezt az elvet ?
2016. aug. 11. 13:10
1/20 anonim válasza:
KÖNYÖRGÖM, MIÉRT KÉNE?
egy átlag kaja kb 4 óráig emésztődik és szivodik, szerinted mi értelme 2 óránként enni? sőt! ha napi 1x eszel, az is ugyanúgy rendben van
2/20 anonim válasza:
amúgy akkor mi van ha kataboilkus állapotban vagy? összeesel? ha 3 napig nem tartod az étrended, akkor sem lesz semmi. lemegy max egy kis viz JAJ NE
3/20 Cortez70 válasza:
Nem kell. A napi össz kajabevitel számít, nem az, hogy 3 vagy 6 részre osztod el.
4/20 anonim válasza:
én 2óránként eszek,nem is csak azért mert kell hanem mert éhes vagyok,és így maradok formában,bár nekem rohadt gyors az anyagcserém
5/20 anonim válasza:
jó persze. pont hogy rosszabban fejlődsz igy, de nem baj. sok volt a shopbuilder.
7/20 anonim válasza:
mondjuk most h irod télleg nagyn szarul fejlődők most csak 98kiló vagyok 82es derékkal és 49es karral:D:DDde köszi teso tőled biztos segítséget kérek
8/20 Cortez70 válasza:
Herold, szerintem most nem jó embernek írtad. Kétszer akkora mint én. :)
9/20 anonim válasza:
de félévente egyszer írok ide akkor is mindig felismersz Cortez:):D
10/20 Cortez70 válasza:
Jaja, elárul a százalék és hogy most írtad máshová, hogy 49-es a kar. Nem nagyon van itt ilyen forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!