A tejsavó fehérje vizesít?
Üdv
Team Suleimannál olvastam, hogy ő írta, mint személyes tapasztalat, meg úgy ajánlja, hogy ne használja semmilyen fehéjrét porból, mert bevizesedsz tőle és sz.ar lesz a forma, inkább csak kaja ?
Vélemények ? Van valóságalapja ? Hiteles edző..
Én régebben napi 7-szer ettem,nagyon szép adagokat,megse tudom már számolni miből mennyit,de nagyon sokat.
A kaja mellé ment minden por ,és tabletta,ami életben tartotta elvileg az izmom ahhoz, hogy teljesítsek,és növekedjek.
Edzés előtt por,tabletta.
Edzés közben Bcaaa
Gyors fehérje ,lassú fehérje, közepesen gyors , és közepesen lassú,glutamin .........áááááááá.
Amikor 20 percet késtem az egyik kajálással(a 7 közül !!) betettem egy sirató számot,és elbúcsúztam pár izomrosttól....mert úgy gondoltam összesek😭
6 hónapig jártam orvoshoz gyomorsav problémákkal,sajnos nem tudtam rendesen aludni,meg létezni.
Hasmenés az rendszeres dolog volt,én azt hittem már az a természetes😀
Nagyon jól alakúlt a súlyom amúgy,annyira jól,hogy 112 kg lettem olyan zsír százalékkal,amit inkább nem mondok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!