Ha a tojástól pattanásos lettem, a tejsavó tápkiegtől is előjönnek?
Figyelt kérdés
Elkezdtem rendszeresen edzeni és edzés után 2-3 kemény tojást ettem, viszont 1 hét alatt tiszta ragya lett az arcom, majd abbahagytam a tojás evést és 2 hét alatt letisztult az arcom. Arra gondoltam áttérek valamilyen tápkiegre és tejsavó shaket fogok inni edzés után. Ennél is elő jöhetnek a pattanások?2016. júl. 26. 18:11
1/3 Cortez70 válasza:
Nem tudni, attól is előfordulhat.
2/3 anonim válasza:
Próbáld ki,de ne lepődj meg,ha attól még jobban előjön.
3/3 anonim válasza:
A természetes tojás valamely összetevőjétől jött ki ami biztosan nem a fehérje szerintem. Tejsavótól nem hiszem hogy előjön és tojásfehérje készitménytől se hiszem hogy előjönne. Próbáld ki a tojásnak csak a fehérjéjét enni egy darabig. Ha meg tejsvót veszel a legkisebb kiszerelést vedd kezdésnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!