Hasazni nagyon muszáj?
Figyelt kérdés
Sajnos én nem szoktam, nincs hozzá se erőm, se türelmem, meg úgyis fedi most kis zsír a kockákat, ezért nem sok értelmét látom.
Mindig elvagyok fáradva edzés végére, mert minden mást szívvel-lélekkel leedzek, szívesebben guggolok, húzok fel, vagy nyomok fekve, minthogy haspréseket csináljak, vagy bármi hasgyakorlatot.
Egy idő után megedződnek az alapgyakorlatoktól a has izmai, vagy nagyon kötelező külön foglalkozni hasazással?
2016. aug. 7. 00:02
2/3 anonim válasza:
Én csak haskereket használok és imádom. Könnyen fejlődik tőle és nem nehéz csinálni.
Én is utáltam a hasprés, lábemelés stb. ezért váltottam erre és nagyon király.
Ha gondolod próbáld ki, szerintem mindenképp megéri. :)
3/3 Cortez70 válasza:
Heti párszor nem árt, de nem muszáj. Ismerek olyanokat akiknéletükben nem hasaztak külön és brutál kockás hasuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!