Ha alapbol formás a fenekem, nincs narancsbőröm se meg semmi, ha edzenék rá erőtelljesen mennyire változna?
Figyelt kérdés
Mert igy tök jó fogdosni xd csak hogy akkor milyen lenne?2016. aug. 4. 13:10
11/20 A kérdező kommentje:
Altalában minden nap korubellul ugyanannyi kaloriat eszek meg.
2016. aug. 4. 14:11
12/20 anonim válasza:
miért menne össze? pont hogy nagyobb lesz. szerinted kinek nagyobb a karja, aki edz, vagy aki nem? :D
13/20 A kérdező kommentje:
Jo csak van egy par ismerosom aki az edzestol lefogyott es most tok pici a fenekuk :D
2016. aug. 4. 14:24
14/20 anonim válasza:
nyilván nem nagy súllyal guggoltak, vagy rossz volt az étrend. még nekem is sokkal kerekebb a fenekem, amióta lábazok, pedig srác vagyok :D nem kell parázni, legyél minimális kalória plusszba plusz nagy súlyos guggolás meg lábtoló meg felhúzás, és patika leszel!
15/20 anonim válasza:
Amugy ja nekem is nagy lett a seggem amiota guggolok vagyis amiota kondizok xD
16/20 anonim válasza:
Ha ennyire félted, köss rá biztosítást. :D
17/20 anonim válasza:
Tényleg jó a feneked (már amennyire ebből a képből meg lehet ítélni), de tényleg lehetne még rá edzeni és úgy még jobban nézne ki ;)
Esetleg más szögből is láthatnánk? :P
18/20 anonim válasza:
A lanyok 90%anal meg igy is jobb segge van.
19/20 Cortez70 válasza:
Nem rossz, de lehetne kerekebb és ahhoz meg edzeni kellene.
20/20 A kérdező kommentje:
Próbálok 😁
2016. aug. 11. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!