A futás miatt lehet több a narancsbőröm? Lent írtam
Pistike odamegy az apjához, és megkérdezi:
- Apa, mi a különbség aközött, hogy "elméletileg" és "gyakorlatilag"?
Erre az apja odamegy az anyósához, és azt kérdezi:
- Mondja, Mama, mit csinálna, ha egy kétméteres néger adna magának 5000 dollárt, hogy lefeküdjön vele?
Mire az anyós:
- Fiam, az én koromban az ember ne legyen válogatós, és különben is kell a pénz.
Erre az apa odamegy a feleségéhez:
- Drágám, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger felajánlana 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele?
Mire a felesége:
- Tudod, hogy szeretlek, de hát a gyereknek kell a cipőre a pénz, és nyaralni is el kéne menni, szóval feláldoznám magam...
Erre az apa odamegy a nagylányhoz:
- Kislányom, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger adna neked 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele?
Mire a lány:
- Tudod Apa, én már nagykorú vagyok, és szívesen kipróbálnám, főleg, ha ennyi pénzt kapnék érte.
Erre az apa azt mondja Pistikének:
- Látod kisfiam, elméletileg most van 15000 dollárunk, gyakorlatilag viszont három elb4szott r1banccal élünk együtt!
Kétféle hatás van amit narancsbőrnek hisznek:
- az egyik, ha valaki el van hízva, akkor a zsíros területek kevésbé feszesek, a szövet lazább, hasonlít a narancsbőrre. Ezen könnyű segíteni, fogyni kell.
- a másik az igazi narancsbőr, amit 100%-ban a genetika határoz meg, ezen semmilyen edzés (se súlyzós, se futás, se egyéb), semmilyen kenőcs (hiába írnak rá bármit) és egyéb csoda módszer nem fog segíteni, a sporttal csak annyit érsz el, hogy az elhízás még jobban kiemeli a narancsbőrt, így ha nem hízol el, akkor legalább nem lesz duplán látványos.
az utolsó jónagy baromságot írt.
nincs genetikai hajlam a narancsbőrre. Olyan létezik, hogy valakinek alapból vékonyabb, szárazabb, kevésbé rugalmas a bőre, és ez esetben a narancsbőr sokkal látványosabb. De azért a narancsligetekért meg kell ám dolgozni. a narancsbőr a mozgásszegény életmód, a rossz táplálkozás, alkohol, dohányzás miatt van, nem a genetikától. te heti 3x futsz. ok. de menyit? mert a futás nem egy nagyon intenzív mozgásforma, semmit nem jelent. én is futok heti hatszor. a kétórás edzésem első blokkja, a bemelegítés futás. és ez csak a napi edzésadag 15%-a. Javaslom keress valami normális sportot.
Az elsőn kívül mindenkinek ment a zöld.
Más-más okokat mondtatok, nem igazán tidom melyik az igaz. Kb 2km-t futok vagy max hármat. Szoktam lépcsőzni is. A kardio mozgás segít ezen, én úgy hallottam:/. Fogyni nem
célom, csak formálódni :)
hát, mert olyan nőket néztél, akik futnak. a futáshoz mi az ideális? kis testsúly, kevés izom, zsír. a bőr meg 7 évente újul meg. szerencsétlenek elkezdenek futni, aztán belefogynak, és lóg rajtuk a bőr. érdekes, a vizilabdázó csajokon még sosem láttam narancsbőrt, pl.
kérdező, a 2-3 kilóméter az nagyon kevés. közepes tempón, ez heti 3*10-15 perc futás. összességében nagyon kevés, hogy számottevő változást okozzon a testedben, azt ugyanis sokkal nagyobb igénybevételre tervezte a természet.
Köszi nektek is :)
Imádom, hogy ilyen segítőkészek vagytok, ( Gyakorisok) sok jó tippet kaptam már ezen az oldalon. :) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!