Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A futás miatt lehet több a...

A futás miatt lehet több a narancsbőröm? Lent írtam

Figyelt kérdés
Amióta heti 3x futok (2 hónapja), sokkal narancsbőrösebbnek látom a combomat, mint előtte. Elvileg pont a futás segít ezen, szóval nem értem. Az étrendem nem változott. Előtte semmit nem mozogtam és nem volt ilyen durva.
2015. szept. 9. 00:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Pistike odamegy az apjához, és megkérdezi:

- Apa, mi a különbség aközött, hogy "elméletileg" és "gyakorlatilag"?

Erre az apja odamegy az anyósához, és azt kérdezi:

- Mondja, Mama, mit csinálna, ha egy kétméteres néger adna magának 5000 dollárt, hogy lefeküdjön vele?

Mire az anyós:

- Fiam, az én koromban az ember ne legyen válogatós, és különben is kell a pénz.

Erre az apa odamegy a feleségéhez:

- Drágám, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger felajánlana 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele?

Mire a felesége:

- Tudod, hogy szeretlek, de hát a gyereknek kell a cipőre a pénz, és nyaralni is el kéne menni, szóval feláldoznám magam...

Erre az apa odamegy a nagylányhoz:

- Kislányom, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger adna neked 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele?

Mire a lány:

- Tudod Apa, én már nagykorú vagyok, és szívesen kipróbálnám, főleg, ha ennyi pénzt kapnék érte.

Erre az apa azt mondja Pistikének:

- Látod kisfiam, elméletileg most van 15000 dollárunk, gyakorlatilag viszont három elb4szott r1banccal élünk együtt!

2015. szept. 9. 03:02
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Ha fogysz, akkor a bőröd lassan alkalmazkodik, és ha kifogysz a bőrödből, akkor az valahol felgyűrődik.
2015. szept. 9. 07:21
 3/9 Sunshinedoll ***** válasza:
56%
A futás se elvileg se gyakorlatilag nem segít ezen. Eddz inkább súlyzóval.
2015. szept. 9. 07:35
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

Kétféle hatás van amit narancsbőrnek hisznek:

- az egyik, ha valaki el van hízva, akkor a zsíros területek kevésbé feszesek, a szövet lazább, hasonlít a narancsbőrre. Ezen könnyű segíteni, fogyni kell.

- a másik az igazi narancsbőr, amit 100%-ban a genetika határoz meg, ezen semmilyen edzés (se súlyzós, se futás, se egyéb), semmilyen kenőcs (hiába írnak rá bármit) és egyéb csoda módszer nem fog segíteni, a sporttal csak annyit érsz el, hogy az elhízás még jobban kiemeli a narancsbőrt, így ha nem hízol el, akkor legalább nem lesz duplán látványos.

2015. szept. 9. 08:14
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

az utolsó jónagy baromságot írt.

nincs genetikai hajlam a narancsbőrre. Olyan létezik, hogy valakinek alapból vékonyabb, szárazabb, kevésbé rugalmas a bőre, és ez esetben a narancsbőr sokkal látványosabb. De azért a narancsligetekért meg kell ám dolgozni. a narancsbőr a mozgásszegény életmód, a rossz táplálkozás, alkohol, dohányzás miatt van, nem a genetikától. te heti 3x futsz. ok. de menyit? mert a futás nem egy nagyon intenzív mozgásforma, semmit nem jelent. én is futok heti hatszor. a kétórás edzésem első blokkja, a bemelegítés futás. és ez csak a napi edzésadag 15%-a. Javaslom keress valami normális sportot.

2015. szept. 9. 15:41
 6/9 A kérdező kommentje:

Az elsőn kívül mindenkinek ment a zöld.

Más-más okokat mondtatok, nem igazán tidom melyik az igaz. Kb 2km-t futok vagy max hármat. Szoktam lépcsőzni is. A kardio mozgás segít ezen, én úgy hallottam:/. Fogyni nem

célom, csak formálódni :)

2015. szept. 9. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Rendszeresen futok, az edzseken nem egy-nem két nőnek van narancsbőr a combján főleg 30 felett, miközben nincsenek elhízva, rendszeresen félmaratontól ultra távokig futnak közülük sokan, és mégis ott a fránya narancsbőr... Szóval ezt lehet szépíteni, de sajnos a nőknél, főleg a korral akár 40 kilós lányon is megjelenhet, bármennyit mozog, bármennyire figyel az étrendre....
2015. szept. 9. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

hát, mert olyan nőket néztél, akik futnak. a futáshoz mi az ideális? kis testsúly, kevés izom, zsír. a bőr meg 7 évente újul meg. szerencsétlenek elkezdenek futni, aztán belefogynak, és lóg rajtuk a bőr. érdekes, a vizilabdázó csajokon még sosem láttam narancsbőrt, pl.

kérdező, a 2-3 kilóméter az nagyon kevés. közepes tempón, ez heti 3*10-15 perc futás. összességében nagyon kevés, hogy számottevő változást okozzon a testedben, azt ugyanis sokkal nagyobb igénybevételre tervezte a természet.

2015. szept. 9. 20:46
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is :)

Imádom, hogy ilyen segítőkészek vagytok, ( Gyakorisok) sok jó tippet kaptam már ezen az oldalon. :) <3

2015. szept. 12. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!