1/11 anonim válasza:
a nagy terheléstől rosszabbodhat, ha már van...
2/11 A kérdező kommentje:
és ha nincs, kialakulhat?
2016. júl. 29. 21:36
4/11 anonim válasza:
Barmitol kialakulhat. Ha nem csinalsz semmit attol meg lehetsz rakos nem? Ugyan az
5/11 A kérdező kommentje:
De ha mozognak a lábak akkor jobban áramlik a vér, mint ha csak ül a gép előtt az ember. És a túlsúly is könnyeben kialakul ha nem edz az ember.
Vagy hülyén gondolkodok? Nem vagyok szakértő, de szeretném elkerülni.
Egyébként nekem nincs, de anyukámnak van és öröklődhet mondjuk ő nagyon vékony és nem ülő munkát végez.
2016. júl. 29. 21:48
6/11 anonim válasza:
A visszerek az erek rugalmatlansága miatt van, az erek rugalmasságához a megfelelő kollagén termelés kell.
A testépítői étrend alapvető része az átlagemberekhez képest magasabb vitaminfogyasztás, ami a kollagéntermeléshez kell.
Inkább kisebb a kockázat testépítőknél.
7/11 anonim válasza:
az, hogy nem mozogsz, az a legrosszabb. a mozgás jót tesz, de az extrém terhelés már nem annyira.
8/11 A kérdező kommentje:
utolsó lehet összekevered az erőemelőkkel, van terhelés persze, de fokozatosan és nem ész nélkül és bizonyos határok között.
2016. júl. 29. 22:06
9/11 anonim válasza:
Lehet normálisan is edzeni, nem kell minden edzésen maximum súllyal egy ismétléseket kinyomni, mert akkor tropára mész. 8-12 ismétlés normál súllyal, vagy piramis és semmi bajod nem lesz. Be kell melegíteni, a súlyokat meg fokozatosan növelni. Ha van valami gyakorlat, ami tényleg rossz neked, azt meg kihagyod. De van más sport is, ha valami miatt nem tudnál súlyzós edzést csinálni.
10/11 A kérdező kommentje:
Tudom csinálni, csak gugolni nem tudok a térdem miatt, de azt pl kitöréssel edzem,
általában úgy szoktam ha valamiből megy 10 ismétlés akkor emelek egy fokkal
2016. júl. 29. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!