Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A testépítésnek milyen hatása...

A testépítésnek milyen hatása van a visszerekre?

Figyelt kérdés

2016. júl. 29. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a nagy terheléstől rosszabbodhat, ha már van...
2016. júl. 29. 21:35
 2/11 A kérdező kommentje:
és ha nincs, kialakulhat?
2016. júl. 29. 21:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha nincs, bizony kialakulhat.
2016. júl. 29. 21:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Barmitol kialakulhat. Ha nem csinalsz semmit attol meg lehetsz rakos nem? Ugyan az
2016. júl. 29. 21:44
 5/11 A kérdező kommentje:

De ha mozognak a lábak akkor jobban áramlik a vér, mint ha csak ül a gép előtt az ember. És a túlsúly is könnyeben kialakul ha nem edz az ember.

Vagy hülyén gondolkodok? Nem vagyok szakértő, de szeretném elkerülni.

Egyébként nekem nincs, de anyukámnak van és öröklődhet mondjuk ő nagyon vékony és nem ülő munkát végez.

2016. júl. 29. 21:48
 6/11 anonim ***** válasza:

A visszerek az erek rugalmatlansága miatt van, az erek rugalmasságához a megfelelő kollagén termelés kell.

A testépítői étrend alapvető része az átlagemberekhez képest magasabb vitaminfogyasztás, ami a kollagéntermeléshez kell.

Inkább kisebb a kockázat testépítőknél.

2016. júl. 29. 22:04
 7/11 anonim ***** válasza:
az, hogy nem mozogsz, az a legrosszabb. a mozgás jót tesz, de az extrém terhelés már nem annyira.
2016. júl. 29. 22:04
 8/11 A kérdező kommentje:
utolsó lehet összekevered az erőemelőkkel, van terhelés persze, de fokozatosan és nem ész nélkül és bizonyos határok között.
2016. júl. 29. 22:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet normálisan is edzeni, nem kell minden edzésen maximum súllyal egy ismétléseket kinyomni, mert akkor tropára mész. 8-12 ismétlés normál súllyal, vagy piramis és semmi bajod nem lesz. Be kell melegíteni, a súlyokat meg fokozatosan növelni. Ha van valami gyakorlat, ami tényleg rossz neked, azt meg kihagyod. De van más sport is, ha valami miatt nem tudnál súlyzós edzést csinálni.
2016. júl. 29. 22:19
 10/11 A kérdező kommentje:

Tudom csinálni, csak gugolni nem tudok a térdem miatt, de azt pl kitöréssel edzem,

általában úgy szoktam ha valamiből megy 10 ismétlés akkor emelek egy fokkal

2016. júl. 29. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!