Vegetáriánus étrendtől tényleg erősebb leszek és kevésbé leszek fáradékony?
Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 20:02
12/15 Cortez70 válasza:
Kérdező. Nem tudom, nem próbáltam.
13/15 anonim válasza:
Tuti emberfüggő. Sokaknak a ketogén diétától lesz több energiája, ez egy elég gyakori mellékhatás. Akit lenyom a sok ch, annak OK lehet egy szénhidrátszegény vega étrend s rossz egy szénhidrátdús. Akinek több ch az optimális, annak az a jó választás. Hogy most van-e benne hús, az nem hinném, hogy bármit is számítana, főleg egy sima vega étrendnél, ami tele van remek állati cuccokkal.
14/15 anonim válasza:
Én vegán vagyok, de energiában sem hátrányát, sem előnyét nem tapasztaltam.
Per definitionem az is vegán, ha konzervbabon és fehér kenyéren élsz, de elég nagy bornírtság lenne ettől kicsattanó egészséget, meg energiát várni. Ugyanígy a kakasherés-zsírcupákos péksütikétől sem leszek energikusabb, csak jól be fog hízni a fejem.
15/15 anonim válasza:
utolsó: mivel ez a testépités kategória, itt rendesen összerakott, akár grammra kiszámolt, 20-30 féle ételből álló étrendről van szó, magas fehérjéve, sok zöldséggel és gyümölccsel, olajos magvakkal, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!