Vegetáriánus tömegnövelő?
Szóval. Jóóó anno évekkel ezelőtt edzettem viszont azóta vegetáriánus lettem. Fogalmam sincs hogy a tömegnövelő porok vegetáriánusok-e ezért gondoltam megkérdezem itt.
Anno (Van már ennek 6 éve is) 1000-2000ft között voltak olcsó tömegnövelő 1kg-os kiszerelésű tömegnövelők. Nem tudom hogy kapni-e még hasonló árban (Igen sajnos budget testépítés lesz :) ) Illetve nem tudom hogy ezek vegetáriánusok-e. Persze ha picit drágább mint egy sima nem olyan nagy probléma.
Ha esetleg hülyeséget beszélek itt és netán mind vegetáriánus akk elnézést, sajna nincsenek ismereteim ezen téren ! :)
Attól függ, milyen vegetáriánus vagy...
Ha lakto, akkor ehetsz tejterméket, ha ovo akkor ehetsz tojást, ha lakto-ovo akkor ehetsz tojást és tejterméket, ha szemi akkor ehetsz halat, nyulat... Ha vegan vagy akkor csak növényeredetűt, ha vegan nyersevő, akkor csak hőkezelés nélküli növényt... Mi szopjuk ki, milyen irányzatát követed a hülyeségnek?
Imádom mikor a vegetáriánusnak foggalma nincs mit ehet meg mit nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!