Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ilyen forma mennyi idő...

Egy ilyen forma mennyi idő alatt hozható?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. júl. 21. 13:59
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Látod a 12%-ot?5%-kal nem képes működni a szervezete egy nőnek,9-10%tzs egy nőnél olyan mint 3-4%tzs egy férfinál, és férfinál, és egy férfi se tud élni 3% alatt, de még csak megtartani s tudja hosszútávon a 3%-ot (most ne példálózzatok az 1 millárd/1 emberről aki 3-4%-on van, átlagemberről beszélek)

[link]

2016. júl. 21. 21:59
 32/42 anonim ***** válasza:
Így van, nem is írtam sehol, hogy ilyen alacsony testzsírral élne bárki is. És nem is átlagos embereket írtam. Akinek van genetikája, affinitása, szorgalma, tehetsége, abból lehet bajnok. Ezek az emberek meg tudják azt csinálni, hogy verseny előtti nap mérlegelésére leadnak 5-6kgt, benne vannak az alacsonyabb súlycsoportban, ilyenkor bizony a tetzsírjuk az simán lent lehet az említett (korrigált) értékeken. Aztán másnap a meccs napján már nehezebbek is 2-3kgval(aminek jelentős része nyilván víz), és benne sincsenek abban az x kilóban amire előző nap bemérlegeltek, de ez már senkit sem érdekel. . A UFC-ben ezért is hívják a kisközép illetve pehelysúlyt a fogyás versenyének.
2016. júl. 22. 01:12
 33/42 anonim ***** válasza:

Hallod honvéd, miért erőlködsz? Akkora sületlenségeket beszélsz, hogy kilóg a monitorból... Egyáltalán, észreveszed, hogy saját magadnak mondasz ellent?

"Akinek van genetikája, affinitása, szorgalma, tehetsége"

Az sem tudja a biológiát átbaxni a kerítés túl oldalára. A női test gyakorlatilag életképtelen ilyen alacsony TZS-vel nem, hogy hosszú, de rövidtávon is. 8-10% alatt már közel kerül egy nő az életveszélyes állapothoz! Azt meg végképp felejtsd el, hogy bármilyen fizikai tevékenységre képes lenne. Valószínűleg járni is alig tudna, úgy le lenne gyengülve (többek között ezért is baromság, hogy te ÉLSPORTOLÓKKAL érvelsz, akiknek teljesíteniük kéne...) egy nő 3%-os tzs-vel.

"meg tudják azt csinálni, hogy verseny előtti nap mérlegelésére leadnak 5-6kgt,"

Igen, VIZET!!! De zsírt azt NEM! Tisztába vagy vele egyáltalán, hogy működik a zsírégetés élettani folyamata? Mennyi energiaminuszban kell lenni, hogy 5-6 kg zsírt leadj?!

Egy mérlegelés előtt VÍZHAJTÁS van (ahogy egyébként te is írod!), egy deka zsírt sem adsz már le e közben.

Szóval kötöd az ebet a karóhoz, pedig akkora baromságokat beszélsz, hogy komolyan elsőre azt hittem csak trollkodsz.

2016. júl. 22. 08:08
 34/42 anonim ***** válasza:
Magyar Honvéd? Kap egy állast és 2 hét intenzív osztályt.
2016. júl. 22. 10:23
 35/42 anonim ***** válasza:
33%

Valóban, fölösleges vitázni, arról, hogy volt e olyan ember, akinek sikerült szélsőséges értéket elérnie, mert te nem hiszed el, én meg tudom, tehát egyikőknk se fogja meggyőzni a másikat.

Annyit azért elmondanék egyébként, hogy nem erőlködöm, sőt, veled ellentétben a pulzusom is 150 alatt van, miközben legépelek 2 sort :D Attól pedig, hogy minden kommentetdbe leírod, hogy nem értek hozzá, meg hogy hülye vagyok, nem lesz jobban igazad, én csak mosolygok, hogy hogy kiabál az akinek éga háza :D Nem értek hozzá, és most direkt nem fogom leírni mennyi ideje foglalkozom milyen pozicóban élsporttal, mert nincs rá szükségem, hogy méregetnem az internetes farkamat, kicsit méltatlannék érezném saját magamhoz és az eredményeimhez. Én nem is fogok reagálni többet ehhez a kérdéshez. Jó edzést! Shalom és peace!

2016. júl. 22. 11:49
 36/42 anonim ***** válasza:
Bocs, még egy koxos "tesó" is leütni egy ütéssel a honvédelmi kommentelőt.
2016. júl. 22. 12:43
 37/42 anonim ***** válasza:

Attól, hogy fellengzősen kijelented, hogy te értesz hozzá és nem alacsonyodsz le hozzánk, idegbeteg gyúrósokhoz még nem leszel sem hitelesebb se nem lesz értelme annak, amit írtál.

De látom, most már azért finomítod te is a kezdeti hülyeséget, hogy asszonyga:

"Profi sportoló, a testzsírja a rengeteg állóképességi edzés miatt 3-4-5% körül mozog. "

"volt e olyan ember, akinek sikerült szélsőséges értéket elérnie"

Remélem érzed a saját két mondatod között a lényegi különbséget...

2016. júl. 22. 12:52
 38/42 anonim ***** válasza:

Egy szóval sem mondtam, hogy bárhova is lealacsonyodnék, én is rendszeresen végzek súlyzós edzést.

Látod annyira megmozgattál a témában, hogy felhívtam a sportorvosunkat és rákérdeztem nála. (Felnőtt) Nőknél 8% férfiaknál 4% után mondja azt, hogy már a dehidratálást is abba kell hagyni, mert életveszélyes lehet. Valóban el voltam csúszva a számokkal. Én köszönöm a helyreigazítást, és ha a hangnemem félreérthető volt, azért elnézést. Én senkit nem nézek le, sőt aki valamibe kitartással munkát fektet, azt mindentől függetlenül tisztelem.

2016. júl. 22. 13:15
 39/42 anonim ***** válasza:

Örülünk, hogy utánanéztél, első jó gondolat tegnap óta.

És még így is rettentő optimista volt a doki...

2016. júl. 22. 13:35
 40/42 anonim ***** válasza:
Mondjuk amióta a profi sport üzlet lett, azóta a teljesítmény hosszútávon mindig az egészség rovására megy.
2016. júl. 22. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!