Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ilyen forma mennyi idő...

Egy ilyen forma mennyi idő alatt hozható?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. júl. 21. 13:59
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg.

Kürülbelül 2 percig tart összedobnom egy ilyen képet paintben :)

kicsit olvass utána a dolgoknak hitele forrásból, hogy mennyi egy versenysportoló testzsírja, bizony a 6-7% már soknak számít náluk.

2016. júl. 21. 18:17
 12/42 anonim ***** válasza:
Azt pl. konkrétan tudom, hogy amikor Csernoviczky Éva judos, repült Londoba az olimpiára, hogy kicsit kevesebb, mint 3% volt a testzsírja. Az alacsony testzsír nem kell, hogy együtt járjon nagy izomtömeggel. Az éhező etióp gyerekek 1-2%os testzsírral vagy annyival se, halnak éhen. Rajtuk aztán pedig, tényleg semmi izom nincs, mégis alacsony a testzsírjuk.
2016. júl. 21. 18:24
 13/42 anonim ***** válasza:

Ronaldonak bőven 10% felett van a TZS-je. Ami természetesen nem rossz, de marha messze van a 6%-tól.

Nőnek 3%? Ráadásul Judosnak? Ne beszéljünk már badarságokat.. 7-8%-al állnak top versenyzők színpadon és olynakor már olyan szárazak és szálkásak, mint egy keszeg a sivatagban... Még férfiakból sem nagyon van senki 3% TZS-n színpadon sem. Amit pedig nem lehet pár napnál tovább fenntartani.

2016. júl. 21. 18:30
 14/42 anonim ***** válasza:

ezt konkrétan tudom, nem vita tárgya. -48kgban indult, 51ről fogyasztott le. A mérlegelésnél ennyi volt, nem hiszem hogy a szemembe hazudott volna az apja(edzője).

Ronaldónak valóban magasabb így ránézésre. Viszont a mi félprofi női ökölvívóinknak is 8-10%átlag körül mozog, egyáltalán nem lehetetlen.

2016. júl. 21. 18:37
 15/42 anonim ***** válasza:
valóban tévedtem, 5,8% volt neki, rosszul emlékeztem ezek szerint.
2016. júl. 21. 18:46
 16/42 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy hazudott. Viszont biztos vagyok benne, hogy ez nem mérési eredmény, csak valaki a hasára ütött és mondott valami hatalmas nagy baromságot. Főleg, mert egy mérlegelésen csak súlyt mérnek oszt' jónapot. Meg mérlegelésre vizet szokás hajtani, nem szálkásítani...

Ahogy te is hasraütészerű baromságokat beszélsz. Ekkora blődséget, hogy az élsportolók 3%-os TZS-vel mászkálnának... Tudod te milyen gyenge a test 3%-os TZS-vel?

A hosszútávfutók a legszálkásabb sportolók úgy általánosságban és a férfiak 8, a nők 12% körüli TZS-vel állnak rajthoz (a profik).

Úgyhogy hagyjuk már ezt a hablatyot 3 meg 5%-okról. Ez még színpadi testépítőknek is kevés, akik a színpadon olyan állapotba vannak, hogy némelyik el is ájul a vízhajtás után...

2016. júl. 21. 19:14
 17/42 anonim ***** válasza:
Egy judos NŐ alacsonyabb tzs-vel rendelkezik mint egy színpadra kész férfi testépítő. Ahham. Ha ezt Arnold, Kai, a királynő, vagy akárki mondja akkor sem hiszem el.
2016. júl. 21. 19:14
 18/42 anonim ***** válasza:

Erről tényleg fölösleges vitázni :)félévente mérjük, nekem most 14, pedig bőven jött rám felesleg a profi pályafutásom óta, ami lassan 10 éve véget ért. Én is látom mérlegeléseknél, amit nem konyhamérleggel mérünk, hogy kinél hogyan mozog.

de megnyugtatlak, hogy Buakawnak se megy soha 5-6 fölé, mégha épp nem is lesz másnap meccse :)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZKeS..

2016. júl. 21. 19:24
 19/42 anonim ***** válasza:

Na látom egy "szakértővel" van dolgunk :D

Oké, akkor neked 10 éve nem aktív sportolás mellett 14% a TZS-d, a profi nőknek meg 3. Élj nyugodtan ebben a hitben.

2016. júl. 21. 19:47
 20/42 anonim ***** válasza:
KONYHAMÉRLEGGEL? Testzsírt? Nincs több kérdésem.
2016. júl. 21. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!