Hulla vagyok, nem láttam a "nem" szócskát először. Amúgy meg teljesen mindegy mivel méreckedtek, mert amit a mérlegek írnak ki mind baromság.
2016. júl. 21. 19:50
22/42 anonim válasza:
Btw azt vágod, hogy egy 48 kg-os nőnél a 3%-os TZS kevesebb, mint 1,5 kg zsírt jelentene az egész testében?
Ha attól eltekintünk, hogy ez esetben a mellbimbója a bordájára van száradva akkor ebből ~ 500 gramm az agy zsírtartalma. Tehát a hölgyön 1 kg zsigeri és bőr alatti zsír van. Nonszensz, már bocsánat...
2016. júl. 21. 19:57
23/42 anonim válasza:
Ez troll vagy nagyon nincs tisztába a dolgokkal, és megint mindenki hülye csak 1 ember nem
2016. júl. 21. 20:00
24/42 anonim válasza:
Korrigáltam, valóban rosszul emlékeztem, de az 5 sem sokkal több. Azt elhiszem, hogy a mérleg nem olyan pontos mint az mri elhiszem, de nem gondolom, hogy olyan sokat tévedne.
Annál kicsit többre tartom magam, hogy ilyen internetes személyeskedésekbe, szájakartéba, fotelharcba belemenjek :)
2016. júl. 21. 20:11
25/42 anonim válasza:
Nincs itt semmi féle szájkarate. A mérleges tzs mérés full pontatlan. Gondolj bele, vagy 175cm és 90kg beszáradva. Vagy valaki 175cm és 90kg totál elhízva. Ugyan azt az értéket fogja kiadni.
2016. júl. 21. 20:14
26/42 anonim válasza:
van egy mágnes amit meg kell fognia aki mérlegel, biztos hogy nem tökéletesen pontos, de komolyan érdekelne, hogy a testépítők hogyan mérik a testzsírjukat ? vagy az ő mérlegük pontosabb :D ?
Fotelharc az lenne, mert a személyeskedés mindennél előbb megy, csak túl fáradt vagyok hozzá, és a p*csöm se annyire kicsi, hogy itt kelljen kidühöngenem magam :D
2016. júl. 21. 20:18
27/42 anonim válasza:
Na innen látszik, hogy nem értesz hozzá, az értelmes ember aki műszert használ az Dexa gépbe fekszik bele, az pontos választ ad
2016. júl. 21. 20:27
28/42 anonim válasza:
Nekünk anno MR vizsgálattal mérték. Nem tudom az mivel rosszabb, mint a dexa, amíg elsődlegesen a csontsűrűséget hivatott mérni.
2016. júl. 21. 21:00
29/42 anonim válasza:
A 3% tényleg nagyon kevés egy nőnek, ha pár napig azon a szinten mozog, komolyabb baja is lehet, el se nagyon tudná érni, esetleg éhhalállal. Az 5% már közel sem olyan lehetetlen, még egy nőnél sem, de azt se nagyon tudja sokáig tartani esetleg 1-2 napig, egyébként ez genetikától is függ, ha sokáig 4-5% alatt van az is maradandóan károsíthat egy nőt. Olyan élsportolóknál, akiknek súlyhatárban kell maradni, van rá példa, hogy mérlegelés előtti nap már egyáltalán nem isznak, semmit előtte se sokat, és az előző hetekben a táplálkozás is minimálra van véve, utána meg másnapra visszaszednek 2-3kgt. Mcgregor ennek a királya egyébként.
2016. júl. 21. 21:23
30/42 anonim válasza:
Azt elhiszem, hogy neked 14% a testzsírod , de hülyeség azt gondolnod hogy egy nő képes 5-6%-os testzsírra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!