Így működhet a diétám?
6 napos osztott edzéstervem van. Hétfőtől Szombatig ment minden nap az 1 óra aerob edzés is. Viszont a tapasztalatok azt mutatják hogy így nem működik a dolog. Fáradékony vagyok és nem tudok megfelelően regenerálódni. Hiába a BCAA és a Glutamin megy le a hús is rólam. A terv az lenne hogy első körben a 6 napos súlyzós edzéstervet lefaragom 5-re.
Minden második napon lenne csak súlyzós edzés és aerob is viszont az utóbbi 2x1 óra tehát pl: Hétfő: Bicepsz-Tricepsz Kedd 2x1 óra aerob Szerda: Láb Csütörtök: 2x1 óra aerob........
Így 9 nap lenne mire végig pörögne a dolog viszont a csak aerob-os napokon az eddiginél lejjebb tudnám vinni a szénhidrátot.
Én osztott edzésnél is leedzek 3, max 4 nap alatt mindent, nem tudom, hogy minek 6 nap. Nem csoda, hogy elfáradsz, nem bírok.
Ezzel variálj, hogy max 4x eddz súlyzóval egy héten, ne többet.
"Viszont az 5-6 nap során sosem kerül sorra 2x ugyan az az izom. "
Az mindegy, akkor is plusz erőedzés, ami kalóriadeficitben megnehezíti a regenerálódást.
Á, ez úgy rossz, ahogy van. Egyszerűen sok az egész, elég lenne a négy napos súlyzós, a maradék három napon elég egy óra aerob, plusz én még heti háromszor biztos szaunáznék a helyedben.
Megcsinálod a két óra aerobot, másnap hót biztos, hogy nem fogsz tudni nagy súllyal lábazni, mert egyszerűen nem tudsz regenerálódni, másnap meg megint valami aerob, egyiket ütöd agyon a másikkal. Semmi fejlődés nem lesz, csak úgy elfáradsz, mint a p..icsa.
3 nap is teljesen ok:
Mell bicepsz
Hát váll
Láb tricepsz
Simán le lehet edzeni és akkor tudsz még kardiozni is. Natural dirtaban senki nem bír 6 napot edzeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!