Így működhet a diétám?3hete diétázom, egy hete járok tornázni, ez heti 3alkalmat jelent, kazettára(norbi, bíró ica stb...) ezek egy órás intenzív tornák.
Én úgy hallottam, hogy a sportot csak a fogyi 3. hetétől ajánlják. A lényeg pedig, hogy annyit kell enni, hogy ne hallj éhen de ne is lakjál jól. A párom csak a kenyeret hagyta el és este gyümölcsöt zöldséget evett (persze csak 6 előtt) és 3 hónap alatt fogyott 20 kilót!
Sok siket! És persze kitartás
Ez a sport csak 3 hét után az év hülyesége- elnézést a megfogalmazásért- de tényleg. A többi oké- első hozzászólóra reagálva.
Igen, működhet így a diétád, és működni is fog! Én úgy csaptam be magam, hogy hosszú távon is tartani tudjam ezt az életformát, hogy kb 2 hetenként megengedtem magamnak egy kis bűnözést. Konkrétan nem egy kicsit.:9 Annyit ettem, amennyi belém fért reggeltől délig ilyenkor.
Első időkben gyorsabb a fogyás- nem csak víz. Hogy ne izomból fogyj, jó, ha kicsit emeled még a fehérjefogyasztásodat. A sok háj sok vizet köt meg, látványos lesz az eleje- aztán úgy 3-4 hét múlva átmenetileg lelassul a fogyásod.
Nem részletezem, ennek milyen okai vannak, de ekkor is legyél majd kitartó és ne csüggedj!
Nagyon sok gratula Neked az elhatározásért!
Szénhidrátot is kell bevinni, de attól még alacsonyan kell tartani!
0 szénhidrát se jó de túl sok sem.
Ez működni fog!
Én heti 5-szor tornázom bíró icára itthon, 1-1órát, ez már önmagában használ, izmosít, feszesít, tűnik el durva gyorsan a narancsbőr..., és emellé még ez a tartható diéta, szuper! Kitartás! Én nem állok minduntalan a mérlegre.4 kg mínusz 2 hét alatt úgy nézett ki, mintha 8 kg ment volna le, többektől visszajelzést kaptam az utcán...
Mondjuk én 80 kg-ról indultam, de a pajzsmirigyem miatt épp elég kemény így is az egész...
Csak így tovább!
Szia!
Csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal (a sport a hármadik hét után viszont tényleg butaság :))...
Egy jótanács:
Én soha nem mérlegen mérem a fogyást/hízást. Az izom nehezebb mint a zsír, úgyhogy le a mérleggel, elő a centit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!