Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek sem izmos a képen...

Szerintetek sem izmos a képen látható srác?

Figyelt kérdés
[link]

2016. júl. 18. 14:06
1 2 3 4
 21/33 Cortez70 ***** válasza:
Nem tudom feltűnt-e, hogy ez a testépítés kategória. Nem azokhoz viszonyítunk aki nem is edz semmit.
2016. júl. 18. 21:54
 22/33 Cortez70 ***** válasza:
A mostani képen inkább zsírosabb vagy. Az étrended és az edzésed sincs rendben szerintem.
2016. júl. 18. 21:56
 23/33 Andi80018 ***** válasza:
Lehet pl, hogy túl gépcentrikusan edzel. Tudsz mondjuk húzódzkodni legalább saját testsúllyal? Nálunk sokan túl gyakran használják a gépeket, és sehogy nem néznek ki. Szerintem az edzésterved sem jó, valószínűleg nem is nagyon lábazol, vagy keveset. Ja és persze az aerobról ne felejtkezzünk el, és a hasról.
2016. júl. 18. 22:03
 24/33 A kérdező kommentje:
Persze, rendszeresen szoktam húzózkodni, szélesen meg szűken is. A láb az sajnos nem a kedvencem az igaz, csináltam azt is, de most kezdtem rá jobban odafigyelni. Ami az étrendemet illeti napi 160-180 gramm fehérjét viszek be mindennel együtt. Csirke-rizs kombó, túró, tojás, cottage cheese, light mozzarella, ha tehetem akkor néha hal is. Nem azt mondom, hogy néha nem csúszik be egy hamburger vagy vmi nasi, de ez kb heti 1x van ilyen, általában hétvégente. Heti 5x edzem, edzések után 20-30 perc kardio. Nem tudom hogyan tudnám jobban fejleszteni magam, de úgy érzem, hogy a tököm ki van az egésszel, sanyargatom magam, már okádok az étrendemtől, egy csomó lemondással jár, és semmi eredménye. Legalábbis nem az, mint aminek kéne lennie.
2016. júl. 18. 22:08
 25/33 Cortez70 ***** válasza:
Akkor az edzés nem stimmel szerintem. Változtass. Állj rá pár hónapra pl 4 naposra, de kétfelé bontott tervre.
2016. júl. 18. 22:12
 26/33 A kérdező kommentje:
hogy érted, hogy kétféle bontott tervre?
2016. júl. 18. 22:13
 27/33 Cortez70 ***** válasza:

Ezt olvasd el:

[link]

2016. júl. 18. 22:14
 28/33 Andi80018 ***** válasza:
Igen, négy nap kéne csak járnod a héten, lenne a és b verzió. A maradék három napon meg kb 1 órát lehetne cardio edzést végezni, amikor meg súlyzós nap van, max 15 percet bemelegíteni. Ráállni a lábra is, nagy súlyos guggolás, kitörés, felhúzás, tolás, plusz a többi. Egyébként ha a lábat megtolod, akkor jön a felső test is jobban. Szerintem bele vagy fásulva az edzésbe, ezért lehet nem tolod odafigyelve. A gyakorlatok is lehet már unalmasak, az izmaidnak is kéne egy kis sokk.
2016. júl. 18. 22:42
 29/33 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! Nem akarom lejjebb vinni a heti 5 edzést, mert a lábnap miatt így is lelki beteg vagyok, hogy kimarad a felsőtest. Most abban változtattam egyébként, hogy szettekben kezdtem a gyakorlatokat végezni, meg súlycsökkentővel és piramisban. Eddig csak simán csináltam a sorozatokat, és való igaz, hogy a mellemen kívül nem nagyon tudtam sokkolni az izmaimat, legalábbis sokszor volt, hogy pl. nem volt izomlázam edzés után, csak a mellemben.
2016. júl. 19. 09:51
 30/33 Cortez70 ***** válasza:
De ha az eddigi edzéseddel nem fejlődtél, akkor változtatni kellene. Az izomláz meg nem feltétele a fejlődésnek. Na mindegy, csinàlj akkor amit akarsz, de így nem mész sokra. Én heti 4 nap edzek csak, de kb 5-ször izmosabb vagyok 45 éves öregszarként is.
2016. júl. 19. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!