Szerintetek sem izmos a képen látható srác?
2016. júl. 18. 14:06
11/33 anonim válasza:
Milyen átlagos, testépítésnél ez egy kiindulópont, szálkásítani már nem kell s persze, vannak sorvadtabb izomzatok, de ez attól még nem sok. Persze van, akinek dolgoznia kell ezért, az élet már csak ilyen.
Ilyen karokhoz nem kell edzeni, egyszerűen nem ül az ember egész nap és nem nagy a testzsírszázaléka.
Mondjuk elég hülye szögből van a kép, én pedig nem vagyok szakértő, de semmiképpen sem nevezhető izmosnak...
12/33 anonim válasza:
Átlag ember. Így értettem az átlagos. Picit szrul fogalmaztam.
13/33 Andi80018 válasza:
Sajnos nem vagy izmos, de ha jó az étrended, heti négyszer végzel kemény edzést, akkor lehet változás, tömegelni kéne és ami a csövön kifér! :-)
14/33 anonim válasza:
inkább olyan képet tegyél ki amin a formádat fotózod, ne olyat amit valami csajnak csináltál
15/33 Cortez70 válasza:
Meg a mostani formát. Gondolom már izmosabb vagy, ha másfél éve edzel. Mert ezen semmi izom nincs rajtad.
16/33 A kérdező kommentje:
Igyekszem majd, nem nagyon fotózom magam, ezt tényleg csajnak csináltam. Egyébként akármilyen fura, de amikor a kép készült kb. 78-79 kg voltam. (178 cm magassághoz). Most vagyok 80-81. Szóval súlyra nem lenne gond, inkább a látvány, az ami nem olyan, mint amilyet várnék.
2016. júl. 18. 21:17
17/33 anonim válasza:
Teljesen jó, aztán majd lesz még jobb is. Ne a címlapon pózoló kokszhuszárokhoz mérd magad.
18/33 Cortez70 válasza:
Szóval csak a címlapokon lévőkhöz viszonyítva rossz? Értem. :)
19/33 A kérdező kommentje:
Csináltam egyet, ez mostani kép. Sztem elég minimális a változás, ti mit gondoltok?
2016. júl. 18. 21:42
20/33 anonim válasza:
"Szóval csak a címlapokon lévőkhöz viszonyítva rossz? Értem. :)"
Persze azokhoz képest is, akiknek a testépítés az életük. :) De pl. egy átlagos strandon a vele egyidősek többsége szarabbul néz ki ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!