Mit gondoltok a heti edzésemről? Miben változtatnátok rajta?
Hétfő:
Mell (ferde padon tárogatás,fekvenyomás,fekvőtámasz,és mellgép
Tricepsz (lehúzás csigán egyenes rúddal,tolódzkodás széken,lórúgás és egy olyan gyakorlat aminek nem tudom a nevét(ebben a gyakorlatban szűkfogásban van a rúd,leengedem mellre,onnan homlokhoz és onnan kinyomom)
Kedd:
Bicepsz (scott pados gyakorlat,ülve forgatott bicepsz,kalapácsfogásos bicepsz és ha marad elég erőm 1-2 sorozat koncentrált bicepsz álva)
Hát (lehúzás mellhez,lehúzás tarkóra,lehúzás szük fogásban mellhez,evezés csigán,döntött törzsű evezés)
Szerda
Váll (előreemelés,oldalemelés,döntött törzsű oldalemelés és vállból nyomás)
Csuklya (vállvonogatás rúddal,vállvonogatás rúddal hát mögé,vállvonogatás egykezes súlyzóval)
Has (felülés hajlított térddel,törzsfordítás álva rúddal,felülés törzsfordítással és lábemelés)
Cütörtök:
Tricepsz (ugyan az)
Mell (ugyan az)
Péntek:
Bicepsz (ugyan az)
Hát (ugyan az)
Szombat:
Váll (ugyan az)
Csuklya (ugyan az)
Has (ugyan az)
Vasárnap:
Vádli comb (Combfeszítő gép,guggolás súllyal,kitörés egykezes súlyzóval,és mellette focizok is)
Minden edzés előtt szoktam kávét inni és próbálok elegendő fehérjét bevinni
Nagyon vékony vagyok és nem látszódik hogy edzek,alapból nagyon kicsik az izmaim,de ha ráfeszítek pl a bicepszre nagyon jól kirajzolódik a formája
Először is az étrendedet kell rendbetenni. Napi 2g/ttskg fehérje, 1g zsír, 3-6g szénhidrát (tapasztald ki). De ha letöltöd a Sárga kapszula nevű kiskönyvet segítséged lesz a dologban.
Edzésnek pedig teljes test edzést csinálj inkább, heti háromszor. Alapgyakorlatokból álljon az edzés, alacsonyabb ismétlésszám minél nagyobb súllyal.
katasztrofálisan edzhetsz, ha izomcsoportokra 3-4 gyakorlatot csinálsz.
és ennek mi az értelme? "lehúzás mellhez,lehúzás tarkóra,lehúzás szük fogásban mellhez" :DDD
hol a felhúzás?
hol a láb?
Pihenőnapot nem tettem be mert 2 nap pihenő így is van minden izomcsoport között
2 izomcsoportnál többet nem tudok megedzeni egy nap mert olyan edzéseket csinálok amibe nagyon elfáradok így hiába edzenék meg egy nap 3 izomcsoportot,abból a 3.izomcsoportra csak 1-2 sorozat menne
Olvastam olyat hogy bicepszre 3 fajta gyakorlat,minden gyakorlatban 3 sorozat 30,25 és 20 ismétléssel.
HeroldKA
Akkor mond meg,te hogyan állítanád össze a hátedzést?
és lábra elég heti egy edzés mivel focizok,és nagyon könnyen fejlődik
Amúgy pl bicepszre csinállok 3x3 sorozatot,tricepszre 4x3 sorozatot,mellre 4x4 sorozatot.
Hány sorozatot csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!