Ezek így mennyire jók? Mi az amin váltóztatnátok?
Figyelt kérdés
Étrendem okés viszont pihenő napokon zöldség keveréket fogyasztok, rizs és krumpli helyet. Egyszóval alacsonyabb ch tartalommal. Edzésnapokon fogyasztok gyümölcsöt, ebédemet kiegészítve gyümölcs salátával joghurttal le öntve. Ezek tartalma alma, banán, narancs, barack és néha körte. Egy héten 3-4x biciklizek, futok , sétálok vagy akár focizók. Futás idő tartalma váltózó 15-20perc ebben nem vagyok valami jó. Bicózás idő tartalma nagyjából 40-60 perc között mozog utolsó 5 perc gyors tempós tekerés. Séta gyors tempómban 30perc majd 5perc lassú és utána megint gyors tempó végig. Foci általában elég intenzív 5 perc cigi szünet szokott lenni. Itt futkosunk megállás nélkül, mint a veszett egér. Vissza térve az edzéshez, munka mellet 5-6 óra fele szoktam edzeni. Edzés után egyből eszek egy kis ch-t , 8fél9 fele pedig csirke+zöldség. Ásványvizet szoktam inni, néha iszok az üdítőből egy két kortyot. Ásványvíz 3-4l szokott lenni, utána sima vizet szoktam inni 1-1,5l. Sok folyadékot fogyasztok, edzés közben is minden sorozatnál iszok legalább egy keveset. Cukor fogyasztás kávéban szokott egyedül lenni, nagyjából 2 kis kanállal. (3x kávézók ez 6 kis kannál cukrot jelent)2015. szept. 17. 18:05
1/2 anonim válasza:
"Séta gyors tempómban" ehelyett az értelmetlen dolog helyett kellene a súlyos edzés. Nem kell megszakadni, de hasznos lenne, bár azt sem írtad le mi a célod, fogyni, formásodni?
2/2 A kérdező kommentje:
Csinálok is súlyzós edzést. Igen szálkásítani szeretnék, formásabb izmoztatott.
2015. szept. 17. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!