Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok a reggeli edzésről?

Mit gondoltok a reggeli edzésről?

Figyelt kérdés

Elég sokan ajánlják, hogy munka előtt toljuk le az edzést, mert akkor sokkal energikusabbak leszünk a nap folyamán, jobban tudunk teljesíteni.

Én úgy vettem észre, hogyha reggel lenyomok egy edzést, legyen ez egy lábedzés vagy egy hátedzés felhúzással, utána egész nap olyan vagyok, mint akit agyoncsaptak.

Ez emberfüggő vagy a reggeli edzést a fitneszes-aerobos-jógázós embereknek találták ki?

Ti tudtok reggel normálisan edzeni?

2016. júl. 11. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok. Kipróbáltam én is a reggeli edzést aztán utána egész nap fáradt vagyok. Nekem nem jött be. De haveromnak se. Szerintem ez egy tév hit.
2016. júl. 11. 14:51
 2/10 likebike ***** válasza:
Egyénfüggő.Én tudok reggel is edzeni,de délután az igazi,ilyen a bioritmusom.
2016. júl. 11. 14:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem okés. Utána nem lehet dolgozni, meg reggel nem elég magas a vércukor stb.
2016. júl. 11. 14:53
 4/10 Cortez70 ***** válasza:
Van aki így tolja, nekem nem megy annyira a reggeli edzés.
2016. júl. 11. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon kevesen tudnak maximálisan edzeni reggel, én erre képtelen vagyok, az edzés minősége is sokkal rosszabb ilyenkor nálam, délután 2-8 között a legjobb
2016. júl. 11. 15:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Én még tanulok, rendszerint 7:20-kor kezdődik a tanítás, szóval nem bírnék 5:00-kor kelni, edzeni, utána kajálni és megfürödni. Túl korai. Ha meg épp nincs iskola, akkor minimum 10-ig alszom. Szóval nekem ez nem működik. :)
2016. júl. 11. 15:22
 7/10 anonim ***** válasza:
én csak reggel tudok,este vagy délután meló után dehogy tudnék lehetetlen az egész napos stressz,meló után keményet edzeni,reggel frissen kell
2016. júl. 11. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:

2-3 hét alatt lazán hozzá lehet szokni. Nem azt mondom, hogy kemény fizikai munkát végzek, de rakodó vagyok, mégis hajnalban szoktam edzeni.

A "nem tudok rendesen dolgozni, ha reggel edzek" tökéletes fordítottja a "jaj, nincs semmi energiám a megterhelő munka után", utóbbiért pedig érdekes mód mindenki csak le van puncizva, hogy csak akarás kérdése.

Ha valaki megszokja, lehet reggel is. Ha pl. 5-re járnék dolgozni, nem valószínű, hogy csak ezért felkelnék hajnali 3-kor, hanem délutánra időzíteném, viszont nekem kaja és minden egyéb miatt így kényelmes.

2016. júl. 11. 16:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Tuti emberfüggő. Nem vagyok reggeli típus. Gyalogolni tudok, mást nem. Dolgozni sem tudtam soha délelőtt, max. valami már elkezdett, könnyű munkát.

Különben is ennem kell edzés után, márpedig nekem délután van az evési ablakom. Milyen jó, ha az ember oda tudja tenni az edzést, ahová akarja. Ma délben kezdtem, ez ideális időpont. Kizárólag éhgyomorra megy rendesen az edzés.

Lehet, hogy bele tudnám magam erőltetni másba, de nem lenne ideális.

2016. júl. 11. 16:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Este 7-re jarok edzeni de amikor nagyon meleg van inkabb lemegyek reggel fel6-ra. Hetvegen reggel 7-8 korul szoktam menni. Semmi kulonbseget nem erzek.
2016. júl. 11. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!