Mit gondoltok a reggeli edzésről?
Elég sokan ajánlják, hogy munka előtt toljuk le az edzést, mert akkor sokkal energikusabbak leszünk a nap folyamán, jobban tudunk teljesíteni.
Én úgy vettem észre, hogyha reggel lenyomok egy edzést, legyen ez egy lábedzés vagy egy hátedzés felhúzással, utána egész nap olyan vagyok, mint akit agyoncsaptak.
Ez emberfüggő vagy a reggeli edzést a fitneszes-aerobos-jógázós embereknek találták ki?
Ti tudtok reggel normálisan edzeni?
2-3 hét alatt lazán hozzá lehet szokni. Nem azt mondom, hogy kemény fizikai munkát végzek, de rakodó vagyok, mégis hajnalban szoktam edzeni.
A "nem tudok rendesen dolgozni, ha reggel edzek" tökéletes fordítottja a "jaj, nincs semmi energiám a megterhelő munka után", utóbbiért pedig érdekes mód mindenki csak le van puncizva, hogy csak akarás kérdése.
Ha valaki megszokja, lehet reggel is. Ha pl. 5-re járnék dolgozni, nem valószínű, hogy csak ezért felkelnék hajnali 3-kor, hanem délutánra időzíteném, viszont nekem kaja és minden egyéb miatt így kényelmes.
Tuti emberfüggő. Nem vagyok reggeli típus. Gyalogolni tudok, mást nem. Dolgozni sem tudtam soha délelőtt, max. valami már elkezdett, könnyű munkát.
Különben is ennem kell edzés után, márpedig nekem délután van az evési ablakom. Milyen jó, ha az ember oda tudja tenni az edzést, ahová akarja. Ma délben kezdtem, ez ideális időpont. Kizárólag éhgyomorra megy rendesen az edzés.
Lehet, hogy bele tudnám magam erőltetni másba, de nem lenne ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!