Ha 40cm-es kart szeretnék, akkor hány kg-os kézisúlyzót használjak? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Jelenleg 12 kilós egykezessel nyomom karra, ezzel sikerült 31 cm-esről 35-36-ra hozni a karomat, de egy pár hónapja ezzel a súllyal már nem nő tovább.
Hány kg-ra kellene emelnem, hogy meginduljon újra a fejlődés?
2016. júl. 9. 10:29
21/27 anonim válasza:
Igen,karonként 8 ismétlés.Nem full szabályos,kb így csinálom,mint 1:09-nél [link]
23/27 A kérdező kommentje:
Ne kamuzzatok már! Valós válaszokat várok!
2016. júl. 9. 20:19
24/27 anonim válasza:
Nem kamuzok.Mondom,hogy 26 kilós egykezessel edzem.Miért lenne nekem jó így látatlanban ismeretlen emberek elött azzal hencegnem,hogy mennyivel bicepszezek?Válaszoltam a kérdésre,nekem 40-41 centis felkarom van,én ekkora súllyal bírok edzeni.Amúgy meg növeld fokozatosan a súlyt.Persze vannak nálam nagyobbak nálam,mégyem bicepszeznek ennyivel.Amúgy meg fokozatosan növeld a súlyt.Legyen annyi,amennyivel megtudsz csinálni 3x8 vagy 4x8-at.Másfél-két éve én is kb.12 kilóssal edzettem
26/27 anonim válasza:
Te valamit nagyon elszámolsz, vagy full szabályzalanul csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!