Ha 40cm-es kart szeretnék, akkor hány kg-os kézisúlyzót használjak? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Jelenleg 12 kilós egykezessel nyomom karra, ezzel sikerült 31 cm-esről 35-36-ra hozni a karomat, de egy pár hónapja ezzel a súllyal már nem nő tovább.
Hány kg-ra kellene emelnem, hogy meginduljon újra a fejlődés?
2016. júl. 9. 10:29
1/27 anonim válasza:
Legyen rendben az étrended. A kar méretét meg nem csak a bicepsz adja, hanem a tricepsz is. Ha meg kevés a 12 kilós súlyzó akkor használj nagyobbat.
2/27 A kérdező kommentje:
Jó de hány kg-osra emeljem a súlyt?
2016. júl. 9. 10:44
3/27 anonim válasza:
Ez most komoly kérdés? Olvass utána hogyan kell edzeni..
4/27 anonim válasza:
Annyival emeld hogy 6-8 ismétlést meg tudj csinálni szabályosan. Amúgy a karod 2/3 részét a tricepsz teszi ki.
5/27 anonim válasza:
Tök mindegy igazából. Látok a teremben srácokat, akik 20 kilóval csinálják és kb. 35-ös karjuk van. De vannak olyan nagyobb emberkék, akik meg 12-16 kilóval. Egykezesről írtam.
6/27 anonim válasza:
Ez teljesen személyfüggő. Sőt, gyakorlatfüggő....
Én pl. 10 kg-val becepszezek, tricepszre fül mellé engedés 5 kg, lórúgás 12,5 kg, homlokra engedés 2,5 kg plusz a franciarúd.
Olyan súlyt válassz, amivel szabályosan éppen meg tudsz csinálni 3-4x8-10 ismétlést.
7/27 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogyan csinálod te a lórúgást 12,5 kilóval.
Biztos nagyon szabályos lehet.
8/27 anonim válasza:
Ez full hulye. Edzel tricepszre meg legyen etrended idiota
9/27 anonim válasza:
Durranópor kell neki meg kokszprotein intravénásan mellé ZŐDDZSÁMBÓ meg egy Zámbó Jimmy (R.I.P.) kazetta és már 40,5 cm lenne nem csak 40. xD
10/27 anonim válasza:
Nekem 40-es felkarom van és a 24 vagy 26-os (nem is tudom pontosan melyiket) egykezessel edzek.A franciarudas bicepszet 52.5 kilóval végzem.Persze a vége már nem full szabályos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!