Ti is ezt reagáltátok volna erre, mint a srác?
Hagyjuk, itt megint én vagyok a hülye, csak mert telintettel vagyok arra, akivel évtizedek óta együtt élek.
Rohadtul elegem van abból, hogy mert nőből vagyok, én vagyok a hülye.... És az rúg belém, akitől nem vártam.
Ígérem, nem rontom többet ebben a témában a levegőt. ://
Sziasztok.
"BeNcE! nevű felhasználó válasza:
Egy norm szexnél sztem elégetsz vagy 500kcalt:D ha nem többet:D "
ööö... abban a 10-15 percben, amíg effektíve dolgozol (bent van) te ugyan nem égetsz el 500, vagy több kalóriát. Esetleg ha 150 kiló felett vagy. Tudom, neten mindenki órákig csuszatol, ezt a részét hagyjuk is.
"Most két csepp tejszín hallod(vagy akár csík bszki:D).. kajak hülyék vagytok:D"
Ha én ragaszkodnék, hogy elélvezés után a csaj nyalja le a péniszemről az anyagot, ő húzódozik, én meg csak erősködnék, hogy de az a két csepp mit számít neki... akkor a csaj lenne "kajak hülye" amiért nem képes ennyit megtenni? Vagy én, aki olyat erőltet, amit a másik rohadtul nem szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!