Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti is ezt reagáltátok volna...

Ti is ezt reagáltátok volna erre, mint a srác?

2016. júl. 8. 23:33
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
remélem soha nem lesz nagyobb problémátok az életben : D
2016. júl. 10. 21:38
 52/58 A kérdező kommentje:
Igen Herold, ennél a reagálásnál tényleg bármi jobb lett volna :D
2016. júl. 10. 21:40
 53/58 anonim ***** válasza:

Hagyjuk, itt megint én vagyok a hülye, csak mert telintettel vagyok arra, akivel évtizedek óta együtt élek.

Rohadtul elegem van abból, hogy mert nőből vagyok, én vagyok a hülye.... És az rúg belém, akitől nem vártam.

Ígérem, nem rontom többet ebben a témában a levegőt. ://

Sziasztok.

2016. júl. 10. 21:51
 54/58 anonim ***** válasza:
90%
jelen esetben senkit nem érdekel hogy ki nő meg ki nem. én annyit mondtam hogy szerintem gáz ha valakinek ennyire nincs humorérzéke, ennyire szexulisan inaktiv férfi létére, és hogy igy fel van borulva az értékrendje.
2016. júl. 10. 21:54
 55/58 anonim ***** válasza:
92%
Én épp diétázok tömegelés után, de ha akar egy hónaposak is lennénk a nőmmel vagy egy hetesek akkor is lenyalnam aztán másnap kevesebbet ennék, de ki nem szarja le azt az egy estét? Meg amugy is a tejszinhabot mindenki szereti, ez nem répa torta meg ilyen undormányok. Mit kellett volna magára öntenie fehérje port? Nagyon romantikus lenne
2016. júl. 11. 10:03
 56/58 anonim ***** válasza:
72%

"BeNcE! nevű felhasználó válasza:

Egy norm szexnél sztem elégetsz vagy 500kcalt:D ha nem többet:D "

ööö... abban a 10-15 percben, amíg effektíve dolgozol (bent van) te ugyan nem égetsz el 500, vagy több kalóriát. Esetleg ha 150 kiló felett vagy. Tudom, neten mindenki órákig csuszatol, ezt a részét hagyjuk is.

"Most két csepp tejszín hallod(vagy akár csík bszki:D).. kajak hülyék vagytok:D"

Ha én ragaszkodnék, hogy elélvezés után a csaj nyalja le a péniszemről az anyagot, ő húzódozik, én meg csak erősködnék, hogy de az a két csepp mit számít neki... akkor a csaj lenne "kajak hülye" amiért nem képes ennyit megtenni? Vagy én, aki olyat erőltet, amit a másik rohadtul nem szeretne?

2016. júl. 11. 14:03
 57/58 anonim ***** válasza:
az 500 valóban túlzás, de attól még hogy neked 10 p egy menet... ne mindig magadból indulj ki.
2016. júl. 11. 14:05
 58/58 anonim ***** válasza:
Nem azt írta, hogy egy menet, hanem annyi ideig van bent.
2016. júl. 11. 14:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!