Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti is ezt reagáltátok volna...

Ti is ezt reagáltátok volna erre, mint a srác?

2016. júl. 8. 23:33
1 2 3 4 5 6
 21/58 Cortez70 ***** válasza:
59%
Nem kell az összes habot megenni. Ez a titka, de nőknek ezt nem lehet felfogni úgy látszik.
2016. júl. 9. 10:36
 22/58 anonim ***** válasza:
30%

Bocs, tudom, normális helyeken hogy működik.... De ez a csaj (vagy srác, ez nem derült ki...) magára fújta a teljes flakont, és azt akarta, a másik nyalja le róla...

Tehát nem fújsz és nyalsz (egy-két nyalat valóban beleférne).

És igen, lehet női aggyal nem lehet felfogni...

De úgy látszik, ahhoz meg a férfi agy kevés, hogy olyannal kedveskedünk a másik félnek, amit ő szeret, és nem azzal, amit mi szeretünk... ;)

2016. júl. 9. 10:58
 23/58 anonim ***** válasza:
100%
Emberek, jót röhögtem. :D
2016. júl. 9. 11:29
 24/58 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ekkora vita lesz, de én Cortezékkel értek egyet,nem vagyunk versenyzők, és Vera te most olyannal példálóztál amit a másik fél utál, de a kérdésből szó se volt róla, hogy utálná a tejszínhabot vagy émelyítené csak azon volt kiakadva, hogy sok benne a kalória, a kérdésre válaszoljunk és ne a spekulációinkra :)
2016. júl. 9. 12:01
 25/58 anonim ***** válasza:
33%

#24: A kérdésre válaszoltam....

A kérdés ez volt: Ti s ezt reagáltátok volna erre?

A válaszom: engem mélyen sértett volna, hogy a pár vagy ennyire nem ismer, hogy nem tudja, miket nem eszek meg, vagy ennyire nem érdekli, és olyannal akar nekem kedveskedni, ami nekem nem fér bele...

És ez lehet kaja, ital, illatszer, bármi....

Nem kell, hogy minden rezdülésemet ismerje, de ilyen alap dolgot, ha valaki valamit nem eszik meg, illik számon tartani. Ennyi.

2016. júl. 9. 12:21
 26/58 A kérdező kommentje:
De te az ízre koncentráltál és a mellékhatásokra, a kérdésben a kalória volt a probléma, arra lettem volna kíváncsi ami a kérdésbe volt a probléma, hogy + kalóriára ti is így reagáltatok-e volna,szó se volt ott ízről meg semmi ilyesmiről
2016. júl. 9. 12:33
 27/58 anonim ***** válasza:
30%

#26: Bocs, de nem vagyok gondolatolvasó.... Arra válaszoltam, amit kérdeztél, és nem arra, amit akartál...

Párkapcsolati szempontból nem is ez a lényeg...

Hanem az, hogy ha örömet akarok szerezni a páromnak, azt olyannal teszem, emit szeret.

Illetve ha valamit nem akar az ágyban, amit én, akkor nem úgy reagálom le, hogy akkor semmi nincs...

De ezt nőként ugyebár nem érthetem.... Még 23 év stabil házasság után sem. ;)

Inkább ezt kellett volna kérdezned: Ha szigorú diétát folytatsz, ilyen esetben sem lengenél ki?

Mert téged ez érdekel, nem az, hogy ki hogyan reagálna... ;)

2016. júl. 9. 12:40
 28/58 A kérdező kommentje:

Cortez biztos gondolatolvasó, ő megértette, hogy a kalóriáról van szó....

De miért kérdeztem volna ilyet amikor a kérdésben sincs szó szigorú diétáról?

Nyilván nem arra vagyok kíváncsi, hogy egy inzulinrezisztens hogy reagált volna rá, vagy az aki ha megeszik 1 gram cukrot halálán van 5 napig, mert mindenki tudja, hogy ők hogy reagálnak rá...hanem a + kalóriabevitelre amire a kérdésben lévő is reagált, ezt olyan nehéz megérteni?Nem kell túlbonyolítanod, csak a kérdést kellett volna elolvasni, fura mindenki más megértette, hogy mi a lényeg csak te nem :D

2016. júl. 9. 12:57
 29/58 Cortez70 ***** válasza:
67%
Fuck woman logic. Ennyit mondok. ;)
2016. júl. 9. 13:01
 30/58 anonim ***** válasza:
33%

Megnéztem, azt írta, hogy.nagyon odafigyel az étkezésére... És közben véletlenül odaírtam, amit ide akartam. :D

Az okot Cortez megmondta... Nő vagyok, hülye vagyok, ehhez nen érthetek...

A többiek a testépítés és a szex szemszögéből értelmezték a kérdést, én párkapcsolati oldalról. Ennyi...

2016. júl. 9. 13:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!