Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti is ezt reagáltátok volna...

Ti is ezt reagáltátok volna erre, mint a srác?

2016. júl. 8. 23:33
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
59%
Nem az egész tortát kellett volna megenni hanem egy szeletet, attol senkinek semmi baja sincs en is eszek havonta egyszer erdekes semmi bajom tole. Azt a szart meg siman lenyalhatta volna azt masnap max elmegy futni vagy kevesebbet eszik
2016. júl. 9. 08:17
 12/58 anonim ***** válasza:
57%

#11: egyetlen vékony szeletet ettem belőle....

Cortez, itt nem arról van szó, hogy belehalunk-e, vagy sem...

De ha én kedveskedni akarok a páromnak, akkor olyannal kedveskedek, amit ő szeret, és nem olyannal, amit én szeretek, és tudom, hogy ő nem eszi meg...

2016. júl. 9. 09:01
 13/58 anonim ***** válasza:
66%

Ja, és egy flakonban nem öt gramm van, hanem legalább 25...

Esetleg cukormentes tejszínhab? Mint kompromisszum.... ;)

2016. júl. 9. 09:09
 14/58 anonim ***** válasza:
75%

3 kanálnyi tejszínhabról van szó, ne vicceljünk már..

Ez a gondolkodás már teljesen abszurd szerintem, nem versenyzők vagyunk, teljesen lényegtelen az a pár gramm cukor. Az érem másik oldala pedig, hogy elfelejtitek, ez a sport ugyan az életünk része, de nem olyan szinten, hogy minden mást a háttérbe szorítson/minden mást felülírjon.

2016. júl. 9. 09:09
 15/58 anonim ***** válasza:
43%

#14: Látom, nem értesz.

Akkor fogalmazzunk máshogy:

A páromnak hamarosan szűletésnapja lesz. Szerintem meglepem egy répatortával. Rohadtul nem érdekel, hogy nem szereti, sőt, semmilyen formában nem eszi meg a répát, nem hal bele, ha egyszer megeszi. Én szeretem, a kedvenc zöldségem, ezért tuti jó meglepi lesz, ha leeszi a hasamról és a melleimről, ez olyan izgató.... ;)

2016. júl. 9. 09:18
 16/58 anonim ***** válasza:
90%
Ami itt megy gyk-n már tényleg vicc kategória..
2016. júl. 9. 09:26
 17/58 Cortez70 ***** válasza:
57%
Baromság. Nyalsz kettőt, utána dugsz. Frigid nők...
2016. júl. 9. 09:36
 18/58 anonim ***** válasza:
14%

Cortez, nem vagyok frigid... (ezt se mondták még rám... :D)

De itt nem két nyalásról van szó, hanem egy egész flakon émelyítően édes tejszínhabról...

Szerintem én helyben ki is hánynám... De ha ez már frigiditás...

Mondjuk az én páromnak eszébe sem jutna, tudja, mit szeretek, és mit nem... :D

Ez kb tényleg olyan, mintha bekenném magam padlizsánkrémmel, és elvárnám, hogy nyalja le...

2016. júl. 9. 09:41
 19/58 anonim ***** válasza:
63%

Én laktózos vagyok de nem gondolkodnék ott helyben : D

max egy 30 perc után vége a dolognak és fél nap wc

így is megéri : D

2016. júl. 9. 09:59
 20/58 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon sokan itt a gyk-n azt képzelik magukról, hogy versenyzők. Kib.szottul semmi baj nem lett volna azzal a tejszínhabbal. Jó lenne ha páran elgondolkodnának most már. Teszik itt az agyukat nagyon sokan. Jajj kihagytam 2 nap edzést most mi lesz? Mi van ha 10 grammal több ch-t ettem? Beleszámoljam a sonkás felvágottat a napi keretbe? Emberek!!! Normálisak vagytok? Ti csak hobbi gyúrósok vagytok, ilyennel nem is kellene foglalkoznotok. Aki meg nagyon komolyan gondolja és esetleg versenyzik is, az meg nem kérdez ilyen marhaságokat. A rengeteg fehérjés kérdést sem értem. Van aki megveszi és utána el kell magyarázni, hogy mire is való? Mikor kell inni? Aki arra lusta, hogy kicsit olvasgasson, az meg meg is érdemli, hogy kidobja feleslegesen a pénzt az ablakon. Zabáljátok a kreatint is, közbe meg parizeres zsemlén éltek. ááááá nem is idegesítem magam tovább...
2016. júl. 9. 10:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!