Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti is ezt reagáltátok volna...

Ti is ezt reagáltátok volna erre, mint a srác?

2016. júl. 8. 23:33
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
91%
én nem értem, ez hogy jön ide? az hol lelki terror hogy le kell nyalni egy csak puncijáról egy csik tejszinhabot majd jól megb...ni? ez aztán hatalmas erőszak.
2016. júl. 10. 21:03
 42/58 anonim ***** válasza:
91%
*csaj*
2016. júl. 10. 21:04
 43/58 Cortez70 ***** válasza:
84%
Hagyjad Herold. Úgysem értik.
2016. júl. 10. 21:07
 44/58 anonim ***** válasza:
91%

részben értem hogy mi a bajuk, azt az álláspontot egy átlag ember még el is fogadná hogy "jaj mert ha egy lány akar szexelni ő 10ből 9szer fog, ha meg egyszer visszautasitják akkor egyből megsértődik, bezzeg egy férfi 10ből 1szer ha szexelhet és ő nem panaszkodhat"

erre annyit mondok hogy normális barátnőt kell találni, és meg kell érteni az emberek biológiai müködését, és eredeti feladatát - a férfinak az a dolga hogy minél több nővel közösüljön és utódot nemzem, ezért vagyunk kanosabbak, a nőnek pedig az a feladata hogy találjon egy erős himet és tőle gyereket nemzen, ebből kifolyólag egy férfinek naponta többször jut eszébe a szex... DE! ha olyan csajjal vagy, aki szeret, és értesz a nők nyelvén, napi 3-4 szexre simán rávehető, a csajok is szeretik, csak nekik be kell inditani a fantáziájukat, ennyi.

2016. júl. 10. 21:12
 45/58 anonim ***** válasza:

Ti vagytok azok, akik nem értitek...

1. Még mindig nem egy csík, hanem egy flakon.

2. Ez már régen nem a tejszínhabról szól. Lehetne akár nutella, vagy padlizsánkrém, vagy forró pacalpörkölt. Itt arról van szó, hogy az egyik fél teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy a másik fél mit szeret, és mit nem, és durcázik, mert a másik erre nemet mer mondani.

Lehet lehülyézni, és jönni a fuck eoman logiccal, de 23 éve élek stabil, jó házasságban, talán nem véletlenül....

2016. júl. 10. 21:13
 46/58 anonim ***** válasza:
#44: Még részben sem érted. De nem baj, elfogadom, én vagyok a hülye nö....
2016. júl. 10. 21:14
 47/58 Cortez70 ***** válasza:
44%
Fast sem érdekli, hogy mióta vagy kapcsolatban. Attól még baromságokat írsz. Nyalok 2g habot, a többit letörlöm es dugás. Mit nem lehet ezen érteni? Nem egy flakonnal kell megenni idióták.
2016. júl. 10. 21:16
 48/58 anonim ***** válasza:

nem olvastam el a kommenteket de nincs oda irva hogy egy egsézet magára fújt, az kb befedné az egész csajt. amúgy tipikus azok az emberek ezek, akik mindent grammra mérnek, közbe meg sehogy se néznek ki. ha nem akarja az egészet lenyalni oké, nem is kell, csak a fontos részekeről, egy nőnek elég a pozitiv visszajelzés is.

a csaj csak jót akart a srácnak, ennyi.

2016. júl. 10. 21:17
 49/58 A kérdező kommentje:
Vera mi lett volna ha csak a fontosabb helyekről nyalja le és utána megdugja?Már hülyeségeket találsz ki hogy igazad lehessen...mintha kötelezné őt, hogy ha egyszer belenyalt a tejszínhabba utána minden cseppjét le kell nyalnia...
2016. júl. 10. 21:27
 50/58 anonim ***** válasza:

am meg esküszöm még tök jó szerepjáték is lett volna, pl a srác igy előadta volna hogy tudod hogy nem ehetek ilyeneket... ezért most meg kell hogy büntesselek ... :D

de ez csak egy ötlet... :@

2016. júl. 10. 21:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!